0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
La vechimea aia (+12 ani) as miza pe uzura tampoanelor pe care e fixat motorul pe caroserie - ăla e primul lucru care trebuie verificat.Iar la benzina, daca pe capacul rezervorului scrie 95 atunci fix din aia baga, motorului îi place mai mult decât zeama aia "modificata genetic" ca să aibă cifra octanica 100.PS: acul de temperatură e un lucru bun că stă fix acolo, așa e la toate care nu au probleme de răcire.PS2: cu kilometrajul nu știu ce să zic, dar o medie de 950 de km pe luna mi se pare extrem de puțin la vechimea mașinii, doar dacă nu ai prins una care a stat pe banza de rezervă în timp ce pe teren era titulara alta mai bengoasa.PS3: check engine care apare generat de sonda lambda poate fi considerat o binecuvântare, în sensul că scapi foarte ieftin - fără sa fie nevoie ca sa-si bage careva nasul prin motor, si e oarecum normal ca sonda aia sa crape la anii astia de folosință a masinii.
Suportul motor din partea dreapta. Ala cedeaza primul. Nici la mine nu si-au dat seama cei din service pana nu am tras de volan total stanga si am accelerat cu frana de mana trasa. Se ridica undeva la 1 cm in urma manevrei.
am plecat de pe loc cu viraj total-stanga si mi-a troncanit ceva sub capota.