Mie Swiftul basic-si cel mai accesibil din 2010 mi se pare Big Pussy!
0-100 in 12,3!Pana la 140 km/h destul de mult incat nu va anula diferentele fata de suratele cu sasiu si nervi slabi contrar interiorului ok!
Nu mi-as da masina pe asa ceva!
V max 165Km/h!Pai care e diferenta fata de alte masini de clasa ei?
Sunt curios cat de placut va fi la pilotat!
Pai cine si-a cumparat Swift pentru interior...
Speram la un 1,3 mai voinic, accesibil ca si pret, cu performante usor mai bune reprize si acceleratii ( sa nu rada cei cu Colt de noi-nu ca as avea ceva cu ei) tinuta de drum macar la fel si frane spate pe disc ...
Diferenta fata de Mini se adanceste...
Sper sa nu vad vreodata o Hayabusa cu badge VW. Poate fortata comparatia dar Swiftul nou pare un WV/ Skoda de 1,2 ca si performante...unde te mai iei de TDI-uri (si alea mai slabe acum!)(nu ca as dori neaparat-vreau doar sa conduc rapid... si sa ajung repede si intr-o bucata senina la destinatie- altii vor altceva

)
E trist...
Sper sa imi achizitionez in anii viitori un SSS ca restul....
Oare poate fi abuzat un motor aspirat verificat si probabil cu E - management si consumabile OK la fel de mult ca si un TSI- de catre un cunoscator (avand in vedere scaderea generalizata a fiabilitatii masinilor pe plan mondial?!)
Sa nu mai vorbim de cat de accesibil va deveni modelul viitor -actualul incepe in Ro de la 7800 DDP!
Cu Stima
Radu SS GC 2007