Cobra20, as i was saying...te tin la curent cu proiectul "incalzire".Treaba e ca am terminat...gata! Mi-am montat firele, scaunele...butoane si tot ce tine de treaba asta. L-am finalizat mai demult, dar am fost ocupat cu "acomodarea"

(glumesc)
Ideea e in felul urmator: masinile care nu vin din fabrica cu asa ceva nu au mufele necesare pt incalzirea din scaune, airbag-urile laterale...butoanele aferente

Nu este prevazuta decat siguranta in panoul de sigurante si atat!
Trebuie schimbata cablaraia din "pardoseala" care poarta denumirea de "floor harness" pt a se face "rost" de mufele necesare.
Totul e ok acum, sistemul functioneaza la "capacitate maxima"

...e o placere sa ai scaunele calde si sa nu stai dupa motor sa se incalzeasca ca sa ai ceva caldura in masina.
Airbag-urile sunt ok, le-am conectat cu tot cu senzorii de impact din lateral (care tot asa nu sunt prevazuti)...gaurile sunt prevazute in caroserie, nu trebuie decat surub de prindere..atat!
La fel si releul pt incalzirea scaunelor...are locsoru' lui sub bord, cu gaura prevazuta in caroserie

Termocuplele instalatiei de incalzire la fel au locsoru' lor sub scaun in spuma din care sunt confectionate.
Ce sa mai zic, ma bucur tare mult ca mi-a iesit treaba asta...consider ca a fost o provocare.
O sa am totusi o rugaminte..pentru cei care nu sunt de acord cu ce am facut sau faptul ca am dat gauri acolo unde era nevoie...sau ca am demontat nu stiu ce...chestii d'astea si tot soiu'....ii rog sa se abtina!