0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu am fost în 4 reprezentante pana acum. Nu mi s-a părut niciuna la nivelul la care trebuie sa fie. Cel mai rău a fost la Autonet care nu a fost în stare sa regleze un volan rotit spre stânga, dar a fost în stare sa scrie pe acel deviz ca ei nu au văzut nicio problema, pentru ei volanul era drept asa ca nu aveau ce sa repare. Simplu, nu?
Eu am fost în 4 reprezentante pana acum. Nu mi s-a părut niciuna la nivelul la care trebuie sa fie. Cel mai rău a fost la Autonet care nu a fost în stare sa regleze un volan rotit spre stânga, dar a fost în stare sa scrie pe acel deviz ca ei nu au văzut nicio problema, pentru ei volanul era drept asa ca nu aveau ce sa repare. Simplu, nu? Am încercat sa dau feedback către Suzuki România, dar tot ce a făcut Suzuki a fost sa își pună în gardă service-ul în caz ca vreau sa ii reclam la Anpc.Cu genul acesta de oameni avem de a face. Trimis de pe al meu ONEPLUS A5010 folosind Tapatalk
No dă-ți seama când am fost la prima revizie la Arinovis și Radu Mureșan, managerul, a zis că e contra cost inspecția caroseriei.