0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
E puțin ciudat de zici, preferai să stai 2.4 ore în loc de una?Dacă ai probleme cu timpii tehnologici, vorbește cu producătorul. Dacă ai probleme cu valoarea orei de manoperă în bani, vorbește cu service-ul. La prima fază îți garantez că nu ai nicio șansă, iar la a doua probabil de-asta ai mers la Pitești să faci revizia, nu?
Pe factura scrie clar (inclusiv pe a mea): Revizie generala Suzuki -2,4 ore. Tariful pe ora este intre 100-140 lei, in functie de reprezentanta.La ultima revizie pe care am facut-o la Autonet au participat doi indivizi: mecanicul + un ucenic. Primul a efectuat operatiile mai delicate, iar cel de-al doilea pe cele mai grosiere. S-au plimbat si au tras de timp cat cuprinde si tot n-au reusit sa umple tot intervalul normat. M-au taxat in plus pentru revizia tamburilor (specificata de mine), desi alta data asta intra in revizie.Nu stiu care e solutia la aceasta normare tehnologica (petitie online, protectia consumatorilor, etc.) Cata vreme la usa service-ului e coada (revizii si reoaratii in garantie, masini de alte marci, daune), ei se simt foarte bine. Cat despre Suzuki Romania, implicarea lor pare destul de mica in aceasta privinta.