0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
absolut orice marca de masina ai cumpara în Romania, problemele pe care le vei întâmpina în service sunt aceleasi.calitatea profesionala foarte slaba a mecanicilor este uniforma în service-urile de la noi indiferent de marca masinii.
Despre ce problema a fost vorba?
De mult voiam sa comentez dar nu vedea rostul pana am citit postarea colegului ntire2000.Ideea de garantie cred ca este inteleasa gresit. Garantie = obligatie de a iti face intervenitiile in retea.Eu cu masina veche, ma duceam la un service afiliat (alt brand) ...... mi se vorbea frumos cap-coada, desi era clar ca eu am nevoie, aveam impresia ca si ei vor sa ma tina ca un client.Cred ca este o treaba de mentalitate si consider ca incepe cu noi, daca noi ne autoeducam, in timp - o sa fie bine.
stiti ce chestie tare au implementat aia? un feedback prin telefon, ma trezeam ca ma suna câte o scumpica dupa maxim o luna de la prezenta mea într-un service autorizat skoda si ma întreba cât de multumit sunt de serviciile lor, si sa dau o nota de la 1 la 10.e un pas înainte, la Suzuki România de ce nu se înfiinteaza o astfel de linie telefonica cu rezultate trimise direct la Suzuki Corp. Hungary?de ce le este frica?