0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ei vor, la 22 de ani, debutanți, să ia direct 2000 de euro în mana, ca asa e la privat.
Scuteste-ma cu privatii. Am contract de mentenanță cu unii care își pasează mailuri între ei ca nu stie cine, ce să rezolve.Când le-am zis sa vina sa renegociem contractul si sa le spunem ce nemulțumiri avem, toți aveau soțiile gata să nască.Pe lângă asta, lucrează doar de luni până vineri de la 9 la 17 intr-un domeniu, IT, ce presupune 24/7 persoana de contact prin contract. Când îi cauti cu urgențe în weekend, ce sa vezi, și-au uitat toți telefoanele la serviciu iar la mailuri raspund după 3-4 ore.Când e de reparat buguri ca au dezvoltat greșit aplicatiile, brusc persoana care a făcut liniile respective nu mai lucrează la ei.Iar când au nevoie să le semnezi ceva hârtii, te suna toți, de la sofer la director.
Voi aveti impresia ca bugetari sunt doar aia care stau la ghișeu si plimba hârtii.Pentru zdrentele alea puse politic, cei care muncesc cu adevarat trebuie să le preia si sarcinile. Ca doar nu vrei sa își strice manichiura doamnele. La mine în departament, când m-am angajat, eram 12 persoane. Acum am rămas 2, care au preluat toată munca celor 10 plecati. Angajarile sunt blocate de 2 ani, iar când am putut să organizăm concurs nu a venit nimeni, ca e salariul mic si munca multă. Ei vor, la 22 de ani, debutanți, să ia direct 2000 de euro în mana, ca asa e la privat. Dar nu se gândesc că au experienta zero barat. Asteapta sa le dai tu sugestii ce si cum sa faca.La fel ca muta aia de la apele române. Apasă pe ecran, ca aia a fost învățată să facă. Atât si nimic mai mult.
Scuteste-ma cu privatii. Am contract de mentenanță cu unii care își pasează mailuri între ei ca nu stie cine, ce să rezolve.