0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Cine sa aiba curaj sa imprumute niste hoti cu patalama la mana?(adica chiar condamnati)...pai cum nimic nu mai e predictibil in RO, si respectivii scot ca la circ "iepurasii din palarie"=nenorociri care mai de care mai mari in toate domeniile, nu e imposibil sa le anuleze (titlurile de stat) sau sa le prelungeasca scadenta cu inca vreo 10 ani!...au facut atatea in ultimii 2 ani, ca eu nu mai am incredere!...
Sunt multe de spus dar in chestiile legate de bani va sfatuiesc sa studiati mai mult. La noi, in Romania, educatia finaciara este nula pentru cetateanul de rand.
Citat din: gabineg din 01.Feb.2019, 02:09:16 p.m.Daca n-ar mai cumpara, s-ar putea ca si privatii s-o duca mult mai rau (vezi socul pozitiv asupra industriei turismului dupa aparitia vaucherelor de vacanta). Stii ce au facut hotelierii cand s-a aflat de tichete? Au dublat peste noapte preturile. De ce? Pentru ca vindeau oricum. S-a creat o supra-supracerere peste tot in tara, dar in special pe litoral. S-a ajuns ca o noapte la Mamaia sa coste de 4 ori mai mult decat una la Albena, sa zicem, la aceleasi conditii. Ba nu, ca la Albèna aveai all-inclusive. Absurd! Agentiile cu contracte cu primariile si cu firmele de stat si-au crescut veniturile (sanchi, na, contract cu vaca de muls), hotelierii s-au frecat pe maini, iar agentiile celelalte de turism au castigat 3 max 10 eur pe rezervare in conditiile in care ei plateau rezervarea, apoi trimiteau tichetele prin curier cu confirmare la Edenred sau mai stiu eu ce firma de tichete, si apoi asteptau pana la 45 de zile (parca) sa le intre banii. Misto, nu?Asta e genul de ineptie facuta pe genunchi de guvern. Iar ANATul le-a spus ca o sa fie un rahat. Evident ca nu au ascultat, ca doar cei de la putere le stie pe toate. Plus ca era o chestie evident populista.Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Daca n-ar mai cumpara, s-ar putea ca si privatii s-o duca mult mai rau (vezi socul pozitiv asupra industriei turismului dupa aparitia vaucherelor de vacanta).
Uite Cristi, ca tot te plangi de dobanda bancilor la depozite si ai incredere in actuala Guvernare - poti ajuta bugetul si castiga bani cumparand titluri de stat!
[...] suma minima obligatorie (1200 lei/an) cu un randament de 53%, daca am inteles bine (nu mi-e clar daca dobanda de 3% se aplica si la prima de stat).