Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 857727 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline toma

[...]De la Antena 3 s-au scos la iveala o multime de furtisaguri si escrocherii. Daca nu era singura televiziune care sa faca tot felul de sapaturi, hotiile ar fi mers struna. [...]

Halucinant  :-O
Ne poti da exemplu (unul singur) cu subiect si predicat de investigatie facuta de Antena3 care ulterior s-a transformat in dosar penal cu condamnare?

Stim ca Antena3 este pentru tine detinatorul adevarului absolut. Iti propun sa faci urmatorul exercitiu: incearca o saptamana sa nu te uiti la Antena3 deloc si sa-ti iei informatiile de la "adversari" (mie de exemplu digi24 mi se pare cea mai echilibrata). Apoi incearca sa judeci cu capul tau (nu sa astepti sa-ti spuna Gadea) cam pe unde e adevarul.  Stii tu , analogia aia intre perspectiva si forma pamantului:daca te uiti din curte pamantul este plat, dar daca te ridici suficient de mult incepi sa vezi curbura. Incearca sa privesti lucrurile si din alta perspectiva nu doar cea emisa de Antena3 si poate vei avea un moment de revelatie  ;)
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline saureign

in Romania, antena3 nu "este singura televiziune care face sapaturi si descopera furtisaguri", mai sunt si altele - vezi emisiunea "Romania, te iubesc" de la ProTV sau campania "Romania furata" de la Digi24, printre altele. In schimb, a3 (alaturi de romaniaTV sau chiar b1tv) practica un amestec de adevar si minciuna, folosind manipularea si linsajul mediatic drept instrumente de baza. Conform legii in vigoare, aceste posturi trebuiau sa aiba licenta suspendata, asa cum a patit si OTV. Dar, in Romania CNA este o institutie-fantoma.

https://republica.ro/zfa-te-micro-mogul-de-presa-si-alte-3-solutii-prin-care-poti-apara-democratia-de-minciuna-manipulare-propaganda
« Ultima Modificare: 10.Ian.2017, 10:01:01 a.m. de saureign »
  • ex-S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: shpeedy, Cosmin09

Offline shpeedy

Stiam ca am mai vorbit - chiar pe acest topic - de mecanismele folosite de mass-media voiculesciana...si am gasit.

Toate-s vechi si noua toate... =))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Laurentiu

1. Halucinant  :-O
2. Ne poti da exemplu (unul singur) cu subiect si predicat de investigatie facuta de Antena3 care ulterior s-a transformat in dosar penal cu condamnare?
3.Iti propun sa faci urmatorul exercitiu: incearca o saptamana sa nu te uiti la Antena3 deloc ...
1. Pentru tine si pentru cei care au aceleasi puncte de vedere ca tine, o fi halucinant.

2. Cred ca e destul de relevant: "Jurnaliştii Antena 3, premiaţi la cea de-a XXIII-a ediţie a Galei Premiilor APTR. Mihai Gâdea, premiul Jean Louis Calderon" - https://www.antena3.ro/actualitate/media/jurnalistii-antena-3-premiati-la-cea-de-a-xxiii-a-editie-a-galei-premiilor-aptr-mihai-gadea-premiul-234396.html Ca s-au sesizat organele sau nu, asta e treaba lor; stim cum s-au fabricat si solutionat dosarele incomozilor.

3. Cunoastem placa:

• Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline toma

Laurentiu, da-mi atunci un exemplu cu subiect si predicat de investigatie facuta de Antena3 si documentata (gen alea de la "Romania te iubesc" sau "Romania furata") chiar daca nu s-au autosesizat autoritatile.
Am aceeasi discutie cu antenistii: arunca generalitati dar cand e vorba de exemple concrete nu-s prea reusesc sa le produca. Stii de ce? Pentru ca asa sunt "demonstrate investigatiile" la postul ala. Vin niste baieti in studio, arunca vorbe fara nici un fel de dovada materiala, iar apoi aceste vorbe devin adevaruri pentru ca au fost emise de ei.   Gadea, Badea, Ciuvica, Ursu, Ciutacu, nu sunt jurnalisti dupa nici un standard deontologic din lumea cu apa calda.

Eu as zice ca si pe la Antena3 sunt profesioniste care fac lucruri bune, Gadea si suita nu sunt printre ei.

Uite din grupul Intact l-a remarca pe Tolontan (cu toate pacatele lui) care face de cativa ani cu adevarat jurnalism de investigatie.

Apropos:, APTR sunt cumva aia care l-au premiat pe Dan Diaconescu? Daca te uiti in biografia lui domnu' Dan o sa gasesti urmatoarele premii:
Premiul Fundației Umaniste ''Dan Voiculescu'' (1992);
Premiul pentru talk show de televiziune, Gala APTR (1999);
Premiul ''Pamfil Șeicaru'' (1998); Premiul pentru televiziune, cotidianul Dimineața (1999);
Premiul pentru televiziune, cotidianul Ultima oră (2000);
Premiul "MEDIA 2001", Radio Brașov (2001);
Premiul pentru cel mai bun talk show de televiziune, Gala Radio România (2001).

Asta asa, ca sa stabilim cum certifica si garanteaza premiile astea adevarata valoare.

Citeste si aici: http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-8777484-prostitutie-premii-aptr.htm

Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

In general este bine sa pastrezi un echilibru si sa fie urmarite in paralel mai multe surse care transmit aceeasi informatie. Eu am avut mari surprize cand am vazut cum aceeasi informatie avea interpretari diferite, unele chiar tendentioase. Pana si locatia unui eveniment este diferita de la o sursa la alta  :). Ca exemplu, va sugerez sa butonati telecomanda seara de la orele 19 la 20,30  intre protv si antena 1.
    Dar eu m-as feri sa calific pe unul muma si pe altul ciuma ptr. ca niciunul nu e perfect !!(chiar daca unul il apara pe Voiculescu si celalalt pe Basescu, de ex.).  Asta ca sa fim impartiali ! E de preferat sa iei informatia ca atare si sa ocolesti interpretarile.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Catalln

Offline shpeedy

2. Cred ca e destul de relevant: "Jurnaliştii Antena 3, premiaţi la cea de-a XXIII-a ediţie a Galei Premiilor APTR. Mihai Gâdea, premiul Jean Louis Calderon" - https://www.antena3.ro/actualitate/media/jurnalistii-antena-3-premiati-la-cea-de-a-xxiii-a-editie-a-galei-premiilor-aptr-mihai-gadea-premiul-234396.html Ca s-au sesizat organele sau nu, asta e treaba lor; stim cum s-au fabricat si solutionat dosarele incomozilor.

Chiar ma gandeam cand o sa apara si premierea Antenelor in contextul discutiilor... :D Si ma intrebam care dintre premii o sa fie - cele de la New-York, cumparate, sau cele de la APTR. Referitor la premiile APTR, se pare ca nu mai sunt de ceva vreme ce erau candva...

Acuma, daca toata lumea din tara asta s-ar comporta dupa invatamintele propovaduite la Antene, sunt convins ca nu ti-ar placea ceea ce vezi in jurul tau... ;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: toma

Offline bogdanzarnescu

Zic și eu
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: saureign

Offline toma

ai si tu dreptate  :dknw:

Offline enicky

ai si tu dreptate 
              Si din ce vad eu aici, fiecare e cu dreptatea lui(nici vorba de echilibru!), deci spor la ...discutii !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip