Autor Subiect: TARA UNDE SUNT NEVOIT SA TRAIESC.....si unde probabil va creste si copilul meu!  (Citit de 937802 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Silfax

Da' cine mai este basescu ?  I s-o fi parut ca era urcat intr-un nuc si fura flori de cuc. :) Putea sa-i ceara sa spuna si: jos Popescu, Ionescu, Visinescu + multi alti de "escu". E o crima ?

Laurentiu, sa inteleg ca nu ai nimic impotriva sa fii convins de un "sfatuitor" de faptul ca "Fuck you!" este o formula de salut in marea Britanie si tu sa o folosesti ca atare.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Tocmai am suportat un duş emoţional (aşa se numeşte acum duşul scoţian - înţeleg)  şi consider că aş fi apt să-mi exprim o nedumerire, legată de folosirea dublei măsuri.
1. Consider că realizatorul TV a făcut o mare gafă faţă de persoana invitată în studio. Din pozele de pe net am crezut iniţial că era vorba de o emisiune veche cu regretatul Michael Jackson; ulterior am realizat că e acel tânăr care interpreta doine de jale sub o căciulă tricotată - gen Axinte.
Genul acesta de bădărănie e posibil să fie însuşit în ultimii ani dar dacă este un comportament pe care îl criticăm e obligatoriu să nu îl practicăm. Iar băsescu e tot mai jos, este autoflagelant să-i mai rosteşti numele.
2. Dubla măsură ... Văd că este mai grav să spui ceva de băsescu decât să produci, în pofida ameninţărilor şi a evidenţelor, caricaturi tâmpite cu Dumnezeul oricărei religii, mai ales al uneia cunoscută pentru fanatismul unor practicanţi. Dacă am fi fost atât de puritani şi vigilenţi cu acei nefericiţi, probabil îi convingeam după 1 - 2 gafe să se limiteze la a caricaturiza politicieni, vedete, afacerişti, oameni simpli şi să se abţină în ce priveşte idolii unor religii. Poate reuşeam astfel să le salvăm vieţile !
Precizez şi aici că sunt împotriva oricărei forme de violenţă şi că nu agreez, de asemenea,  exacerbarea imbecilităţii.
« Ultima Modificare: 17.Mai.2015, 04:32:40 p.m. de sxtelu »
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15076
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti

Din pozele de pe net am crezut iniţial că era vorba de o emisiune veche cu regretatul Michael Jackson; ulterior am realizat că e acel tânăr care interpreta doine de jale sub o căciulă tricotată - gen Axinte...

Eronat! Ala e frate-sau Enrique...

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline sxtelu

• Hero Member
Eronat! Ala e frate-sau Enrique...

Bănuiam eu că-s incult în materie de showbiz. În anii '80, Adevăratul Julio Iglesias, cântăreţ şi fost fotbalist ( portar ?) a fost întrebat de un reporter dacă e adevărat că are, în medie, 2 femei în fiecare zi. Răspunsul său a fost " Doar atât ?". Aşa că invoc circumstanţe atenuante. Dacă tatăl lor îi ştie pe toţi după prenume e ok !

Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 15076
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Draga @sxtelu, pot fi la fel de ermetic ca tine: consider ca aerialele parintelui pur sunt un cuib de viespi care actioneaza doar in interesul reptilei aflate in urma barelor transversale...
« Ultima Modificare: 17.Mai.2015, 05:22:25 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

Laurentiu, sa inteleg ca nu ai nimic impotriva sa fii convins de un "sfatuitor" de faptul ca "Fuck you!" este o formula de salut in marea Britanie si tu sa o folosesti ca atare.
Sa nu impingem lucrurile asa departe. Pustiul avea casca in ureche iar translatorul si-a facut cu sirg datoria de a traduce cuvint cu cuvint ce a spus Gidea asa ca junioru', nu a ciripit nimic in necunostinta de cauza.  ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Silfax

Daca este sa admit acum, am incredere in buna credinta a lui Gadea fata de public, cat in cea a lui Putin fata de ucrainieni. Dincolo de faptul ca Iglesias nu purta lavaliera, iar discutia pana la momentul jenant, s-a purtat in engleza, te rog mai vizioneaza o data filmarea si vei constata ca nici cel mai titrat traducator nu avea timp sa faca traducerea intre momentul in care termina de vorbit Gadea si incepe fraza Iglesias. Mai mult decat atat, cred ca ultimul punct din comunicat este cu mult mai veridic decat supozitia ta de mai sus:

"Artistul nu si-ar premite niciodata sa vina la televiziune sa spuna, in cunostinta de cauza, "Jos politicianul X!" sau "Jos politicianul Y!"", se arata in comunicat."

Este chiar atat de greu de acceptat faptul ca s-a exagerat in acest incident?
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Laurentiu

discutia pana la momentul jenant, s-a purtat in engleza, te rog mai vizioneaza o data filmarea si vei constata ca nici cel mai titrat traducator nu avea timp sa faca traducerea intre momentul in care termina de vorbit Gadea si incepe fraza Iglesias.
Nu imi este rusine sa recunosc ca ai dreptate.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sxtelu

• Hero Member
Mi-am exprimat cu alte prilejuri (anterior şi pe acest topic) convingerea că singura şansă de însănătoşire a societăţii româneşti o constituie acei judecători cu respect faţă de litera şi spiritul legii, neşantajabili şi imuni la mizeria politică. Dar va fi un proces lung şi dureros ...
După şedinţa de ieri , un complet de astfel de judecători au dat o soluţie care le face cinste lor, tagmei căreia aparţin şi celor ce i-au educat şi format.
Noi - contribuabilii, vom plăti cu siguranţă sumele pe care instanţele vor decide că statul reformat de inegalabilul arhitect le datorează unei femei care a stat 191 zile la puşcărie (arest preventiv mai precis) fiind NEVINOVATĂ !
Cât de departe este ziua în care vor plăti cei ce comit abuzuri demne de perioada inchiziţiei ?

Mark Twain