Autor Subiect: grila radiator fara logo  (Citit de 6074 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rgb

• Full Member
  • Mesaje postate: 113
  • Gen: Bărbat
  • Swift 2007 1.3 GLX - B 68 ZOC
grila radiator fara logo
« : 23.Aug.2009, 07:50:39 p.m. »
are idee cineva daca se gaseste asa ceva pe la noi ?
am tot dat google (poate nu suficient) dar n-am reusit sa gasesc pe nicaieri asa ceva.

nu e musai sa aibe gaurile "fagure", o grila metalica si vopsita negru e suficient.

de mentionat este faptul ca grila originala are gaurile astupate in partea stanga (cum stai cu fata la grila).
din ce am vazut sub capota, acolo se afla distribuitorul pentru lichid de frana; ma gandesc ca totusi motivul astuparii este altul , deocamdata nu-mi dau seama care ar fi
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot

razak

• Vizitator
Re: grila radiator fara logo
« Răspuns #1 : 23.Aug.2009, 09:04:10 p.m. »
se poate aduce, cam 100 euro ;)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #2 : 23.Aug.2009, 09:44:27 p.m. »
@razak stie! :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline rgb

• Full Member
« Răspuns #3 : 23.Aug.2009, 10:03:03 p.m. »
ceva detalii se poate ?
poze, instructiuni de instalare, etc....

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #4 : 23.Aug.2009, 10:33:28 p.m. »
exista grila radiator,fara logo,special pt swift,care in spoilerul stock se poate monta usor.se potrivesc urechiusele cu aia originala.in ungaria costa 50 de euro.este mai marunta ca si aia stock.

este aia stock,care se vinde fara stema dar este acolo in grila locul pe negru pt S.aia costa 100 d euro.gaurile sunt mai mari.

si mai exista ,in loc de plasa de metal ce am folosit mai demult,grila din plastic moale,model fagure,plin si gol.se vinde in diferite dimensiuni.cel mai convenabil m-i se pare marimea 125x30.pretul este 35 euro.astea se taie pe orice dimensiune si forma si se lipesc de spoiler.pun si poze.

Offline rgb

• Full Member
« Răspuns #5 : 23.Aug.2009, 11:02:29 p.m. »
trixi m-ai bulversat total...
grila din plastic moale care se poate taia, unde se gaseste ?
in orice caz 100 de euro pentru o amarata de grila mi se pare mult, mai bine ma apuc eu cu o mini freza sa scot logoul si sa dau si gaurile necesare

razak

• Vizitator
« Răspuns #6 : 23.Aug.2009, 11:53:36 p.m. »
cred ca n-ai studiat problema deloc ... n-ai cum sa dai tu gaurile cu o freza pentru ca sub S-ul cromat exista un S de plastic  gravat acolo, o sa-ti pun o poza maine cu grila de pe masina mea.

Sa iei tu grila fagure si sa o tai pe dimensiuni iar nu este o solutie, grila de pe masina se prinde de bara in anumite locuri prin suruburi [ am dat pana acum barile jos la peste 5 Swifturi, stiu despre ce vorbesc ].

Iar 100 euro nu mi se pare o suma imposibila avand in vedere ca n-ai alta alternativa! Eu am luat grila badgeless cu tot cu bara de SSS la 350 euro

« Ultima Modificare: 23.Aug.2009, 11:56:25 p.m. de razak »

Offline rgb

• Full Member
« Răspuns #7 : 24.Aug.2009, 12:06:26 a.m. »
http://www.nicedeals.co.uk/product_info.php?products_id=8890

asta n-arata rau si pare a fi gaurita pe toata suprafata spre deosebire de cea de mai sus

razak

• Vizitator
« Răspuns #8 : 24.Aug.2009, 12:10:45 a.m. »
Ai zis precum cea stock - fagure. Grila stock este de plastic iar zona aia in mijloc unde n-ai gauri este asa pentru ca ai prinderea de bara acolo in surub ;)

Ce ai postat tu mai sus costa 250 ron in UK + transport si este de metal nu plastic ... in plus ... compara pozele si vezi cu care da mai bine. Eu prefer 170 ron in plus si sa fie de acolo decat 170 ron in minus si sa zici ca merge :)

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #9 : 24.Aug.2009, 10:27:00 a.m. »
grila ce ti-am propus se poate cumpara de la lester tuning,prin roles tuning sau street design tuning(horguem tuning) in romania.dar cu ei discuti pretul.
www.lester.it  la contacte il gasesti pe rolestuning.e oradean.(tel 0744138910 mail rolesttuning@yahoo.com)
street design tuning,horvath laszlo e oradean si el.(www.horguemtuning.ro,Horguem Tuning
Sediu: Oradea, str. Splaiul Crisanei nr 13, bl. B5, ap 12:tel.:0747254557 sau 0745268665 - fax:0259-436144)

daca nu te intelegi cu ei,in privinta transportului,eu la pretul mentionat mai sus pot sa iti trimit grilele,pt ca pot sa iti asigur un transport ieftin.ma contactezi prin pm.

atunci,cind eu am avut nevoie de grila inca nu erau astea disponibile.nici asta:
http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=8004
pretul afisat este in jur de 50 de euro,cu transport cu tot.avind in vedere ca se aduce din ungaria,asa ca masina mea arata asa: