Autor Subiect: grila radiator fara logo  (Citit de 6071 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

razak

• Vizitator
Re: grila radiator fara logo
« Răspuns #20 : 27.Aug.2009, 08:58:34 p.m. »
o sa fac maine poze la grila :) e vorba ca pe laterala fagurelui ai plastic, este inchis cum trebuie si pica cum trebuie, nu ma intelege gresit dar cred ca solutia optima e grila aftermarket badgeless sau S-ul negru mat :)

Offline rgb

• Full Member
  • Mesaje postate: 113
  • Gen: Bărbat
  • Swift 2007 1.3 GLX - B 68 ZOC
« Răspuns #21 : 27.Aug.2009, 09:46:07 p.m. »
fiecare are solutia lui optima, aici ideea era de buget si nu in ultimul rand de spiritul "do it yourself".
asa cum unul munceste sa puna grila asta si are satisfactia lucrarii facute de mana lui asa exista si altul care prefera sa dea bani sa o monteze el sau sa dea bani si pe grila si pe servisul unde se monteaza.
oricum swiftul in sine nu este un luxury car ca sa poti spune ca ti-ai luat un ML si vrei sa ti-l aranjeze Brabus sau ca ti-ai luat un M5 si dai telefon la Hamman.
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot

Offline Trixi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #22 : 27.Aug.2009, 10:09:08 p.m. »
uite,eu m-am dus acuma si am facut poze.e o grila cit se poate de originala,stock.da,am inteles te-ai referit la faptul ca nu exista o "rama" in care este bine incadrat modelul.ai dreptate.da,o sa arate altfel....dar nu o sa fie neaparat mai rau.faptul ca altul gindeste altfel nu este neaparat mai rau.de aceea se lipeste jur imprejur asa de meticulos.e ok daca iti zici parerea..dar nu cred ca e condamnabil daca altii se gindesc altfel.