Autor Subiect: bieleta uzata  (Citit de 8305 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline xim

Re: bieleta uzata
« Răspuns #40 : 30.Mar.2010, 07:23:00 p.m. »
clampanelile mentionate anterior le vei simti si in volan ... vei simti ca ansamblul roata-coloana de directie nu mai este "legat"
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1659
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #41 : 30.Mar.2010, 10:42:16 p.m. »
La mine se aude o clampaneala cind trec peste un hop gen limitatoarele de viteza sau cind incepe un covor asfatic care este mai sus decit cel vechi, dar zogomotul este de ceva metalic si cind il i-au cu ambele roti se aude parca pe ambele roti. O sa merg la un service sa urc pe un elevator.
P.S zgomotul nu este permanent aleatoriu cind trec peste dimburi
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #42 : 30.Mar.2010, 11:05:01 p.m. »
Se aude tot timpul sau doar cand e frig afara? S-ar putea sa fie bucsele de la bara stabilizatoare. Daca sunt alea se inlocuiesc pe garantie.  Nu strica totusi o vizita in service. Sa ne spui si nou ce si cum.  :)

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #43 : 01.Apr.2010, 10:53:52 p.m. »
Nu, se aude de acum de cind sa incalzit, sau sa uzat mai tare de la gropile de asta iarna.
Se aude parca ar fi fier pe fier.
La noi nu exista un service autorizat, daca merg la unul neautorizat numai pt constatare cum se probeaza bucsele sa se vada uzura.
Tind sa cred ca se aude si ceva pe spate.
Am fost de florii prin bucovina si am fost si la salina la Cacica de unde am luat un sac de sare neiodata de vreo 50 kg si noi 4 persoane cu bagaje cam lasata de spate iar pe fata statea cam ridicata. Nu stiu ce sa cred???
SX4 1.5 glx gri metal

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #44 : 02.Apr.2010, 08:55:42 a.m. »
Am fost de florii prin bucovina si am fost si la salina la Cacica de unde am luat un sac de sare neiodata de vreo 50 kg si noi 4 persoane cu bagaje cam lasata de spate iar pe fata statea cam ridicata. Nu stiu ce sa cred???

Eu am varianta de 1.6 4x4, nu stiu cum e la tine dar la mine in talon scrie asa: Masa proprie 1265 kg, Masa max. autorizata 1670 kg. Rezulta o diferenta de 405 kg. La un calcul sumar 4 persoane cu bagaje plus un sac de 50 kg se apropie de aceasta suma, poate o si depaseste, depinde cat de grele sunt acele persoane. Asta e cauza de ce statea ca un avion pregatit de decolare.  :)

Offline BrSx4

• Hero Member
    • Braila
« Răspuns #45 : 02.Apr.2010, 06:44:49 p.m. »
4 persoane 300 kg plus sacul 50 si bagaje haine inca 30 kg, dar zgomotul se aude si acum gol
SX4 1.5 glx gri metal