Autor Subiect: LED faza scurta New Vitara 2019  (Citit de 7232 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danpmd

Re: LED faza scurta New Vitara 2019
« Răspuns #30 : 07.Dec.2019, 09:00:26 p.m. »
Toata caldura ce o produc se duce catre radiatorul acela cu ventilator, care la masinile noastre va ramane total in afara farului (in spate). In far, adica in lupa nu ramane caldura, iar la geamul din fata nici atat. Le-am avut puse si dupa prima dimineata in care am avut farurile aburite, nu inghetate, pe dinafara, le-am dat jos. Nici dupa 10 km de mers nu s-au dezaburit farurile. Nu mai zic ca lumina era in acel moment imprastiata peste tot. Lupa nu ajuta cu nimic daca geamul din fata este opac. Gandestete cand mergi pe drum si ninge, este mazga pe jos si masinile din fata arunca toata mizeria pe faruri, nefiind caldura, se va forma un strat gros de gheata.
Nu ti s-a intamplat niciodata sa mergi iarna si in momentul in care dai faza lunga (cu bec separat, cum avem noi) sa nu vezi ca s-a aprins?
Atunci cand mergi cu faza scurta caldura topeste gheata de pe far in dreptul fazei scurte. In dreptul fazei lungi se formeaza acel strat de gheata murdara pentru ca nu are ce sa-l topeasca.
Eu sunt curios cine se va opri din km in km sa curete farurile cu solutie de curatat, ca doar nu avem spalator de faruri.
  • Vitara Passion 1.4 AT 2WD 2019

The following users thanked this post: shpeedy

Online ntire2000

« Răspuns #31 : 07.Dec.2019, 09:59:30 p.m. »
Mda, le-am pus pe masina.
Concluzia: sunt identice ca performante cu becurile cu care vine din fabrica (aia 36W sunt cam echivalenti cu cei 55W din dotarea masinii).
Adica .... sunt aproximativ ..... semi-chioare.
Nu e rau, dar eu vroiam mai bine.

Un singur lucru bun l-am constatat: fata de becurile clasice disipa uniform lumina, ceea ce eu îl vad ca pe un avantaj.
Dupa aproximativ 60 de km facuti noaptea, am pus înapoi Osram-urile.

PS: dar nu ma las  :-j, deja am comandat altele de 60W si de 3 ori mai scumpe (pe ideea mai scump = mai bun).   :fluier:
Acuma cârcosatii sunt invitati sa jubileze.   :-))

PS2: am o sensibilitate la lumina calda, am constatat ca lumina rece e mai confortabila pentru retina mea, altfel nu m-as încapatâna sa fac experimente.

PS3: o sa pun poze dupa ce-mi încarc telefonul, cu toate ca sunt doar de palmares.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online ntire2000

« Răspuns #32 : 07.Dec.2019, 10:11:41 p.m. »
Revin cu o precizare.
Nu se încalzesc absolut deloc, coolerul ala îsi face treaba (singura necunoscuta e cât timp functioneaza ventilatorul ala pâna crapa).
Nu cred ca lupa are de suferit în timp mai mult decât cu un bec clasic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #33 : 08.Dec.2019, 06:36:33 p.m. »
Toata caldura ce o produc se duce catre radiatorul acela cu ventilator, care la masinile noastre va ramane total in afara farului (in spate)
....Atunci cand mergi cu faza scurta caldura topeste gheata de pe far in dreptul fazei scurte. In dreptul fazei lungi se formeaza acel strat de gheata murdara pentru ca nu are ce sa-l topeasca.
Eu sunt curios cine se va opri din km in km sa curete farurile cu solutie de curatat, ca doar nu avem spalator de faruri.
     N-as prea fi adeptul acestei logici !!!
Sa ne gandim ce face posesorul de Spirit care are tot led si n-are spalator sau la Ignis glx?!
Nu stiu daca xenonul meu e mai cald ca led-ul, dar nu m-am oprit pe drum sa-l curat.
    Farul il curat de gheata cu solutie de dezghetat dimineata, in parcare, dar, pe de alta parte uitam ca nu numai becul degaja caldura, mai este si motorul la mijloc. Poate la viteza mare ajunge mai putin la far dar la prima oprire caldura degajata ajuta.
    Pe de alta parte ce fac, ce solutii au, cei care au far led complet ? Poate au sau nu spalator, dar chiar si cu solutie, la 80-100km/h, afara ninge, sunt -X0, deci greu de inlaturat pelicula de gheata/mizerie. Sa ne gandim ce se intampla cu parbrizul rece pe care dai cu solutie si afara este sub 0?
     Deci sa nu dramatizam...
Acuma cârcosatii sunt invitati sa jubileze.
  Pacat ca nu corespund asteptarilor ! Dar imi place ca perseverezi. Bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ntire2000

Online ntire2000

« Răspuns #34 : 08.Dec.2019, 07:13:47 p.m. »
Am avut exemple bune.   
Stiu pe cineva care aproape si-a adus masina de la modelul Cool la Passion.  :-))
Eu vreau sa o aduc aproape de Luxus (doar ca nu-mi pun trapa).
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #35 : 08.Dec.2019, 07:41:27 p.m. »
Am avut exemple bune.   
Stiu pe cineva care aproape si-a adus masina de la modelul Cool la Passion.  :-))
   Mai se gaseste cate-un diliu sa bage bani in masina, ce sa-i  faci... :) Dupa testul cu husa incalzita, a mea sotie n-a optat ptr. scaune incalzite, pt. ca i-a fost frig cand a coborat din masina, asa ca tot studiez cruise control...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tatallor

« Răspuns #36 : 30.Dec.2019, 07:03:17 p.m. »
M-am gandit si eu sa schimb becurile pe faza scurta, mi se par chioare  noaptea. Totusi, am observat ca multi imi dau flashuri noaptea cu toate ca nu folosesc faza lunga decat atunci cand nu-i nimeni pe contrasens.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline ...

« Răspuns #37 : 30.Dec.2019, 07:06:40 p.m. »
Poate trebuie reglate mai jos farurile, în funcție și de încărcarea mașinii.

Offline Tatallor

« Răspuns #38 : 30.Dec.2019, 07:47:40 p.m. »
Ai dreptate, erau pe pozitia 1 si flashurile le-am primit cand ma intorceam din concediu, toata familia, portbagaj full spate si cutie pe plafon.
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline manu.pcservice

« Răspuns #39 : 12.Mai.2020, 11:49:21 a.m. »
Salut, am un set de leduri pentru suzuki vitara faza scurta si un set de becuri halogen cu lumina mai alba de la osram pentru faza lunga.
Becurile sunt noi si in garantie luate de la aspad, am factura si bon. Le-am luat inainte sa stiu ca vitara din anul acesta vine cu led din fabrica.
Pentru cei interesati uteti sa ma contactati.
Produsele sunt noi si sigilate.

PRET 350 RON FARA TRANSPORT

FAZA SCURTA - http://www.aspad-shop.ro/leduri-auto-proiectoare-h8-h11-h16-philips-ultinon-led-6500k-12v
FAZA LUNGA - http://www.aspad-shop.ro/set-2-becuri-auto-far-osram-hb3-night-breaker-laser-150-next-generation
  • SUZUKI VITARA 1.4 PASSION HYBRID