Autor Subiect: Jimny-ul meu consuma mult!  (Citit de 21271 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: Jimny-ul meu consuma mult!
« Răspuns #20 : 13.Dec.2012, 02:50:06 p.m. »
schimba-i frate sonda aia , nu-l mai lasa asa ca-ti afecteaza si altele pe la motor. vrei sa te iau de mana sa te duc sa o schimbi ? :)  ce naiba, zici ca o iubesti dar o lasi sa sufere...nu-i frumos.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline florin.bucuresti

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
  • Jimilica
« Răspuns #21 : 22.Feb.2013, 01:34:17 a.m. »
Am revenit dupa mult timp. deci am schimbat sonda, am schimbat senzorul de temperatura aer, debitmetru si tot se aprinde martorul in bord am incercat sa intru la dojo dar este prea ocupat am vorbit din decembrie si a zis ca ma suna cand se elibereaza ESTE DEJA FEBRUARIE SI NIMIC!!  nu stiu ce sa ii mai fac, o sa ii schimb si injectoarele si fisele si bobinele daca nici atunci nu mere!!!! UF!!! acum am alta problema : un mecanic a zis cand se aprinde martorul galben masina intra in modul de avarie si consuma mai mult si ca daca vreau sa ii opresc martorul sa scot borna de la baterie pt 2 min, am facut si asta si intradevar martorul s-a stins si parca am alta masina, trage si parca merge altfel.
Ieri alta surpriza in mers cand este motorul incalzit scade turometrul aproape pana la 0 si creste spre 400 dupacare tot asa de parca moare motorul daca o turez peste 3000 dupa o perioada (2 min) inceteaza sa mai faca! acum cred ca am luat o batranica cu mari probleme :((
« Ultima Modificare: 22.Feb.2013, 01:36:03 a.m. de florin.bucuresti »

Offline Kingy

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 344
« Răspuns #22 : 22.Feb.2013, 08:38:43 a.m. »
Orice problema este remediabila. Trebuie doar sa gasesti pe cineva care sa rezolve defectiunea.

Offline VAXXi

« Răspuns #23 : 22.Feb.2013, 09:39:32 a.m. »
un mecanic a zis cand se aprinde martorul galben masina intra in modul de avarie si consuma mai mult si ca daca vreau sa ii opresc martorul sa scot borna de la baterie pt 2 min, am facut si asta si intradevar martorul s-a stins si parca am alta masina, trage si parca merge altfel.

Resetu' de ECM nu are treaba cu problema ta (ma rog, e o consecinta); daca ti se aprinde check engine (MIL) inseamna ca ai erori inregistrate, pune scanneru' pe ea si n-o mai repara pe principiul "asa au zis 2 vecini". Pun pariu pe camshaft/crankshaft sensor sau o sonda lambda.

Fiind din 2001 masina, nu cred ca merge scanner OBD pe ea; iti trebuie o jucarie ca cea scoasa recent de Martin - asta sau metoda cu strap intre pini detaliata aici.

Offline unde

« Răspuns #24 : 22.Feb.2013, 11:23:19 a.m. »
Am revenit dupa mult timp. deci am schimbat sonda, am schimbat senzorul de temperatura aer, debitmetru si tot se aprinde martorul in bord am incercat sa intru la dojo dar este prea ocupat am vorbit din decembrie si a zis ca ma suna cand se elibereaza ESTE DEJA FEBRUARIE SI NIMIC!!  nu stiu ce sa ii mai fac, o sa ii schimb si injectoarele si fisele si bobinele daca nici atunci nu mere!!!! UF!!!

Un tester ai pus pe masina? Ca asa o sa schimbi toata masina si nu e garantat ca rezolvi.
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline gheorghiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Service
« Răspuns #25 : 06.Iun.2013, 08:02:25 p.m. »
Buna ziua un service de suzuki in Bucuresti ce recomandati va rog?

Offline octav_man

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #26 : 07.Nov.2013, 12:32:52 a.m. »
Pana la urma nu ne-ai mai lamurit!!
Ai rezolvat cu martorul motor si erorile? Cum stai cu consumul?
Care a fost sau este problema?