Autor Subiect: Probleme directie,suspensie.  (Citit de 7862 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline LOTI

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Re: Probleme directie,suspensie.
« Răspuns #20 : 04.Apr.2011, 06:03:57 p.m. »
Salut,
Volumul II din romanul de mai sus.
Saptamana asta probabil au sosit piesele de la producator si ma voi duce sa le monteze, sunt curios daca se remediaza defectul.
Va mai transmit impresiile dupa incercarea de remediere a defectului.
Multa sanatate.
Loti

Offline LOTI

• Newbie
  • *
« Răspuns #21 : 01.Mai.2011, 10:34:17 a.m. »
Salut,
Au fost schimbate piesele dar fara succes totul este neschimbat saptamana viitoare se reiau cercetarile. Eu nu pot sa inteleg cum la o asemenea firma cu pretentii nu exista un loc la fabrica in care sa poti raporta defecte greu detectabile si care ar trebui sa sugereze solutii.
Cu stima Loti

Offline roserg

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #22 : 30.Iul.2011, 01:37:03 a.m. »
Salut posesori de Ignis.
Eu am cumparat un Ignis nou si de cand am cumparat masina am o vibratie la volan asemanatoare cu vibratie produsa de rotile neechilibrate.
Am fost de nenumarate ori la service si pana acum nu au reusit sa repare defectul. Am facut nenumarate echilibrari de roti, am schimbat gentile de tabla cu altele de aluminiu si tot nu am scapat de vibratii. Vibratia incepe pe la 100Km/h si se accentueaza la 125Km/h.
A mai avut cineva un astfel de defect?
Daca si la frinare se aude ca un uruit si vibreaza schimba discurile de frina....

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #23 : 30.Iul.2011, 11:34:42 a.m. »
Salut,
Ai incercat sa 'imprumuti' fuzetele st - dr  de la un confrate? Practic pe fuzete sunt plasate toate piesele in miscare ale puntii fata: discuri, roti, rulmenti, etc.
Ma gandesc ca au fost lovite fara sa realizezi acest fapt, de ex pe gheata sau ai imprumutat masina unui 'prieten'.
Bafta!

Offline LOTI

• Newbie
  • *
« Răspuns #24 : 04.Aug.2011, 10:49:46 p.m. »
Salut,
Am schimbat pana acum 4 randuri de discuri de frana si dupa 3-400 km incepe sa vibreze volanul la franare. Asta este un defect, cel pe care-l am de mult este vibratia volanului la peste 100 km. Acum astept reprezentantul Suzuki in Romania sa vina sa vada masina ca cei de la service nu mai stiu ce sa faca. Din ianuarie tot umblu pe la service fara succes.
Asta este, traim in Romania si nu avem ce face.

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #25 : 09.Aug.2011, 10:37:59 a.m. »
Nu stiu ce sa zic despre asta. Eu unul am mers cu masina, dupa ce i-am schimbat cauciucurile, cu peste 160 km/h si nu am simtit nicio vibratie atat in mers cat si la franare. In prealabil rotile au fost echilibrate profesionist, cel care le-a achilibrat le-a masurat cu un fel de compas sa vada latimea reala a jentii, le-a verificat sa nu aiba portiuni strambe, galme, deformari de structura etc.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline LOTI

• Newbie
  • *
« Răspuns #26 : 09.Aug.2011, 03:33:43 p.m. »
Echilibrari am facut de vreo 8 ori la cel putin 5 firme diferite. Ultima echilibrare am facut-o in Ungaria la Szeged unde zic ei ca au o masina de echilibrat mai precisa. Am fost si acolo cu defectul dar am fost programat luni si s-au apucat de masina joi ca era seful plecat. Vineri dupa ce au echilibrat rotile s-a redus vibratia cu 50% si ca sa gaseasca defectul au zis sa mai trec ca stau aproape, adica in Constanta !!!