Autor Subiect: Unirea Republicii Moldova cu România  (Citit de 3359 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Unirea Republicii Moldova cu România
« Răspuns #20 : 11.Mar.2018, 10:17:39 a.m. »
Mai e armata rusă în Transnistria?

Offline NicNic

« Răspuns #21 : 11.Mar.2018, 10:23:07 a.m. »
Mai exista armata rusa?  :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline hugbear

« Răspuns #23 : 11.Mar.2018, 01:35:05 p.m. »
Răspunsul e simplu,  da sau nu. Variantele, da, dar...nu, dar... se pot dezvolta în postări.  :)
Răspunsul nu e niciodată simplu. Prin eliminarea griurilor rămân doar albul și negrul, adică EXTREMELE...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #24 : 11.Mar.2018, 01:49:03 p.m. »
Ma refeream la variantele de răspuns disponibile în sondaj. Nu se pot reprezenta toate nuanțele de gri în variante de răspuns, dar se pot descrie în postările ulterioare, pentru asta spațiul e nelimitat. 

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #25 : 11.Mar.2018, 01:56:30 p.m. »
În afară de cetățenii rusofoni, mai mult sau mai putin uniform distribuiti, în Moldova mai exista o enclavă denumită Gagauzia. Pe lângă regiunea transnistreana, si aceasta este puțin controlată de regimul de la Chisinau.
Avem deja o problema de autonomie in inima țării, nu cred ca ne mai trebuie alte două. In plus, e bine sa ai un gard in plus la granița unde umbla ursul.
Iar despre unire, oricat ne-am dori noi, trebuie sa vrea si ei,  cu majoritate. Condiție sine-qua-non.
O altă problemă este cea a gulerelor albe. Prin unire, ei si-ar pierde funcțiile si privilegiile. Dintr-o țară ar ajunge maxim șase județe in România.  Deci: un președinte, un guvern, multi parlamentari, procurori, judecători, directori de deconcentrate, șefi si sefuleti ar dispărea din viata publica si si-ar cauta joburi pe piata libera. Iar oligarhilor nu le convine o justiție cel putin cu o treaptă deasupra cele existente.
« Ultima Modificare: 11.Mar.2018, 02:22:17 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: hugbear

Offline enicky

« Răspuns #26 : 11.Mar.2018, 03:09:15 p.m. »
...Iar despre unire, oricat ne-am dori noi, trebuie sa vrea si ei,  cu majoritate. Condiție sine-qua-non.
    Tot citesc aici ideeile si opiniile pro si contra acestei uniri, deja topicul fiind la a3a pagina, probabil politica fiind mai accesibila decat tematica forumului(stiti, la politica si femei ne pricepem cel mai bine) si mi-am pus o intrebare(retorica binenteles!) :
    Oare mai crede cineva ca aceasta unire se poate face numai, dar numai, cu acordul celor doua state ?!
    Impartirea teritoriala a Europei se decide oare la Bucuresti sau Chisinau?!

In rest, consumam cerneala....
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline hugbear

« Răspuns #27 : 14.Mar.2018, 06:32:31 p.m. »
Sunt prea multe "cuie ale lui Pepelea" și "cozi de topor" lăsate și întreținute de sovietici
Ha. Profetic! Fost deputat moldovean, condamnat la 14 ani de închisoare pentru spionaj în favoarea Rusiei. Și câte jeguri din-astea n-or fi și pe la noi...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon