0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Eu gasisem discutii din 2010 cu ceva probleme la calculatorul cutiei..PS..PRETURI prin Rabla.
Adica, tu chiar crezi ca pe masinile de azi, 2021, mai exista tehnologia de acum 11 ani?! Ma rog, principii de functionare, da si cam atat.Totusi... !!!!
Doream sa intreb daca mai sunt acele probleme din 2010 cu cutia automata montata pe modele noi de la Scross.
Citat din: Mak110 din 06.Apr.2021, 04:45:06 p.m.Doream sa intreb daca mai sunt acele probleme din 2010 cu cutia automata montata pe modele noi de la Scross. Din afirmatia colegului reiese clar ca la momentul 2010 acea cutie a creat probleme utilizatorilor, iar daca acum merge foarte bine, iarasi e clar ca undeva constructorul a intervenit c-o imbunatatire, deci la momentul actual pe masini nu mai este fix cutia din 2005. In postarea mea parca am specificat(pentru cei foarte interesati) ca principiul de functionare este acelasi, dar tehnologia a avansat.Acelasi lucru este valabil si pentru motoare : faptul ca aveau patru cilindri si 1600cm3 in 1994, la fel ca in prezent, nu inseamna ca acum, in 2021 avem acelasi motor din '94. Ca ne place noua sa spunem ca este un motor vechi si s-a dovedit fiabil de-a lungul timpului, e altceva, dar tehnic, ele sunt repere diferite. Pentru mine discutia este inchisa, fiecare crede ce vrea si cum vrea.