Autor Subiect: Grand Vitara 2.0 TD 1999  (Citit de 34044 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • Gen: Bărbat
  • SUZUKI
Re: Grand Vitara 2.0 TD 1999
« Răspuns #20 : 06.Ian.2012, 09:43:32 a.m. »
Cand cuplezi 4x4 se aprinde in bord un martor verde 4WD? nici la mine nu se aprindea si acum  de cateva zile am unblat la reductor,adica am scos mufa aia si am pus-o la loc si se aprinde martoru cand cuplez si se simte si diferenta cand cuplez fata ,numai ca in firaje maxime stanga -dreapta merge cam greau masina si nu stiu daca e normal ,pentru ca inainte cand nu mi-se aprindea becu nu aveam aceste probleme  :fluier:
DON'T DRINK AND DRIVE,JUST SMOKE AND FLYYY!!!!

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
« Răspuns #21 : 21.Ian.2012, 06:58:59 p.m. »
Tot timpul mi sa aprins becul in bord cand cuplam 4X4 si pe mic si pe mare.Se si aude un releu cum cupleaza chiar cand se aprinde becul verde. Nu am avut probleme deloc cu asta. Doar mi se invarte spatele mai mult ca si fata si trage de volan si merge cam sacadat pe teren cat de cat uscat unde are aderenta. Pe zapada merge bine, nu sacadeaza, dar cand virez masina are tendinta de a continua drept, doar cand virez mai mult decat este necesar incepe a vira. Ma gandeam acum sa schimb cauciucurile intre ele, cele de pe spate sa le pun pe fata sa vad poate este de la cauciucuri, cu toate ca sunt aceeasi dimensiune doar de firme diferite. Si inca o chestie, cand sunt in 4x4, daca o scot din viteza si o las sa mearga singura, mi se opreste ca si cand ceva ar frana si cand calc frana direct cupleaza abs-ul daca am sub 20 km/h cu toate ca o calc usor.Tu ai vreo una din problemele astea?

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #22 : 21.Ian.2012, 10:19:11 p.m. »
Si eu daca virez maxim stanga sau dreapta imi merge greu ,am impresia ca imi merg rotile din fata taras ,asta numai daca virez maxim si e uscat pe jos ,eu stiam ca la masinile 4x4 nu e bine sa virezi maxim cand e cuplat 4x4 ,si la mine se aude releul acela cand mi se aprinde in bord becu 4wd,eu zic ca nu ai nici o problema cu masina  :)

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
« Răspuns #23 : 22.Ian.2012, 02:02:17 a.m. »
Am schimbat cauciucurile si e mai bine  :) nu mai merge sacadat, dar tot se simte cu infraneaza cand o las la punctu mort. La tine e la fel?

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #24 : 23.Ian.2012, 08:49:42 p.m. »
la mine merge sacadat dor cand e virata la maxim,in rest nu am probleme  :)

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
« Răspuns #25 : 31.Ian.2012, 10:55:45 p.m. »
Nu cunosti un mecanic bun pe la noi pe aici care se pricepe la 4x4 sa ma duc sa cer o parere?

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • SUZUKI
« Răspuns #26 : 01.Feb.2012, 10:48:00 a.m. »
de 4x4 nu stiu  :( ,eu mi-am facut partea mecanica la Calin Salistean la simeria  :)

Offline Condoris

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Brasov
Re: Grand Vitara 2.0 TD intercooler 1999 mazda 64kw 87 cai
« Răspuns #27 : 12.Mar.2015, 11:57:08 a.m. »
buna ziua ,
caut chiuloasa motor suzuki grand vitara 2.0 TD intercooler mazda , daca m a puteti ajuta
  • Suzuki grand vitara `99