Autor Subiect: Grand Vitara 2.0 TD 1999  (Citit de 34041 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Grand Vitara 2.0 TD 1999
« Răspuns #10 : 23.Dec.2011, 08:26:58 a.m. »
Pai cum sa nu aibe termostat, are. Vezi ca trebuie sa fie pe undeva. Al tau pare sa fie blocat pe deschis, si de aia nu-ti urca temperatura la motor.
  • SX4 1.5
Alex

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 13
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #11 : 23.Dec.2011, 06:24:56 p.m. »
La asta m-am gandit si eu dar nu m-am apucat sa dau jos toate furtunele sa vad unde e termostatu. Nu stie nimeni unde este montat termostatul pe GV?
 Va multumesc

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
« Răspuns #12 : 30.Dec.2011, 02:20:17 a.m. »
Ce cauze ar putea fi cand rotile din fata se invart mai incet ca cele din spate in 4x4 si pe mic si pe mare? Rotile sunt de aceeasi dimensiune si pe fata si pe spate 215/65 R16. Pentru ca nu am avut pana acum masina cu 4x4 nu stiam cum trebuie sa mearga masina cand cuplezi 4x4 si a facut o tura cu ea un prieten de al meu si mia zis ca nu e normal sa mearga asa. Eu simteam ca merge cam sacadat si pe asfalt se aude un vajait cand ii cuplat 4x4 si cu trepta 1 dar am crezut ca este normal. Am fost si am suspendat-o pe cric si se vede cu ochiu liber cum rotile din fata se invart mai incet ca spatele. Ce se poate intampla daca folosesc 4x4 asa?
Va multumesc anticipat

Offline F.RAZVAN

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • SUZUKI
« Răspuns #13 : 30.Dec.2011, 05:57:46 p.m. »
La mine pe 4H spatele trage mai tare ca fata si 4L rotile trag la fel la mine se simte diferenta intre 4L si 4H ,apropo eu am 235/60/16

DON'T DRINK AND DRIVE,JUST SMOKE AND FLYYY!!!!

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
« Răspuns #14 : 31.Dec.2011, 02:06:40 p.m. »
Daca ai aceeasi marime si pe fata si pe spate nu conteaza ce marime ii la cauciucuri. La mine ca ii in 4H sau 4L tot se vede cum rotile din fata se invart mai incet ca cele din spate.

Offline bogogica

« Răspuns #15 : 31.Dec.2011, 02:56:49 p.m. »
Imi cer scuze pentru rautatea ce o sa o scriu si sper sa nu imi fie luata in nume de rau, dar chiar sunt curios.
Asa este predata la scoala scrierea in limba romana in anumite zone geografice:
....ce marime ii la cauciucuri. La mine ca ii in 4H sau 4L ......
Si tin sa subliniez acele onomatopee ce seamana cu niste chiuituri de hora "ii" sau doar este tot un fel de limbaj de mIRC

P.S. scuzati inclusiv off-topicul.

Mersi si La Multi Ani !!! Un an nou fericit si plin de bucurie.  :prty: :prty: :prty:

Offline adrian_r5

« Răspuns #16 : 31.Dec.2011, 04:36:41 p.m. »
Imi cer scuze
P.S. scuzati
Cine se scuza ... se acuza  >:) >:) >:)

Asa este predata la scoala scrierea in limba romana in anumite zone geografice:
La noi la tara e o vorba - "ride ciob de oala sparta" ... sa inteleg ca in capitala acelor "anumite zone geografice" asa se invata limba franceza  :-/ :-/ :-/

Si tin sa subliniez acele onomatopee ce seamana cu niste chiuituri de hora "ii" sau doar este tot un fel de limbaj de mIRC
E dreptu' tau sa fii mai catolic decit papa ... da' am o curiozitate - tu de ce nu folosesti diacriticele specifice limbii in care scrii ... asa se invata limba romana la Bucuresti  :-/ :-/ :-/

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogogica

« Răspuns #17 : 02.Ian.2012, 01:08:00 p.m. »
Lipsa diacriticelor din textele mele este perfect indreptatita din lipsa de suport a anumitor site-uri pentru acestea. Este adevarat ca aici, la scr sunt perfect utilizabile, dar repet nu pe toate site-urile, iar atunci pentru a nu exista probleme de genul asta eu m-am autoeducat in a nu le scrie pe nicaieri in site-urile de socializare sau mail-uri.
Dar ca sa revenim la curiozitatea mea, cum este predata scrierea limbii romane in "anumite zone geografice"???

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 02.Ian.2012, 01:32:37 p.m. »
Dacă vreți să continuați această discuție vă invit să deschideți un topic nou. Hai să păstram acest topic pentru situația pentru care a fost creat.
Mulțumesc,
Cristi

Sent using "Siri" :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline arshhfickmann

• Newbie
  • *
« Răspuns #19 : 04.Ian.2012, 12:10:08 a.m. »
Imi cer scuze ca scrisul meu nu este destul de elevat pentru distinsa dumneavoastra persoana (bogogica). Chiar trebuie oare sa stau sa iti scriu corect gramatical si tu nici macar sa iti dai o parere despre ce as putea avea defect la masina nu ai facut? Eu pe forumul acesta nu am intrat sa ma inveti tu gramatica, asa ca daca nu fac fata cerintelor de a fi membru, va rog frumos sa imi inchideti contul. Incearca tu sa faci litera  "Î" cu tastatura in limba engleza.
Sanatate si "numa" bine  ;)
« Ultima Modificare: 04.Ian.2012, 12:19:30 a.m. de arshhfickmann »