Autor Subiect: intrebari  (Citit de 9228 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
Re: intrebari
« Răspuns #40 : 08.Iul.2010, 10:15:40 p.m. »
Rugaciune...
In urma cu 3 ani si ceva cand am achizionat masina, cei de la SARA nu aveau manual de utilizare in lb romana, asa ca mi-au dat un manual in lb. poloneza (cred !), promitand ca in cel mai scurt timp va fi tradus respectivul manual si in lb romana si il voi primi prin curierat. Conform legislatiei, pretul contine si valoarea manualului de utilizare al bunului iar comerciantul e obligat sa-l remita cumparatorului odata cu bunul la care face referire. Am primit de la MAXUTU manualul in lb. romana in format electronic, ulterior l-am expediat mai multor colegi de forum.
Ironia soartei face ca in momentul de fata, dupa formatarea HD-urilor la PC-urile din familie, dupa ce contul de mail mi-a fost violat si supus la perversiuni, sa nu mai gasesc respectiva lucrare nici in format electronic, nici in format fizic (am printat-o, urma sa o leg).
Intrucat nu mai am rabdare sa primesc de la SARA carticica achitata acum 3 ani, rog participantii la forum sa-mi expedieze manualul in format electronic pe PM.
Multumesc anticipat !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline Batranul

« Răspuns #41 : 09.Iul.2010, 11:09:35 a.m. »
pe pm nu o sa reuseasca nimeni sa iti trimita manualul

eventual pe email

daca ai inca probleme cu emailul, cei care aveti si vreti sa-i trimiteti manualul lui fratelo', mi-l puteti trimite mie si ma asigur ca ajunge in posesia lui viu si nevatamat
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline Laurentiu

« Răspuns #42 : 09.Iul.2010, 06:42:36 p.m. »
Intrucat nu mai am rabdare sa primesc de la SARA carticica achitata acum 3 ani, rog participantii la forum sa-mi expedieze manualul in format electronic pe PM.
Manualul de utilizare ti l-am trimis prin mail. Acum incerc sa-ti trimit ambele manuale (utilizare si reparatii) prin transfer.ro.

L.E. Cei interesati pot descarca manualul de la adresa: http://dl.transfer.ro/transfer_ro-09jul-6ee2d3f2606fa.zip . Linkul e valabil 10 zile incepind de azi.
« Ultima Modificare: 09.Iul.2010, 06:59:13 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #43 : 09.Iul.2010, 11:05:34 p.m. »
Am primit manualul de utilizare in limbile română şi engleză precum şi manualul de reparaţii în lb. engleză, mulţumesc tuturor !
Sper să ajung mâine la grădina botanică Iaşi, să vedem ce se întâmplă...
NUMAI BINE ! ;-)
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain