Autor Subiect: intrebari  (Citit de 9226 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: intrebari
« Răspuns #30 : 18.Mai.2010, 10:04:01 p.m. »
Salutare . O intrebare pentru voi daca se poate . Am avut masina zdruncinata bine in parcare si se pare ca reparatia este pe final . Lovitura a fost primita in roata stinga fata si a fost aripa indoita , faruri sparte , lonjeron deplasat , capota deteriorata , brate indoite , fuzeta , port fuzeta .....destul de multe . Ghinion ce sa mai . Acum vreau sa stiu de la voi in urma reparatiei ce ar fii bine sa stiu ca sa verific ? Precizez ca , masina trebuie dusa si la revizia de un an pentru ca este noua . Ce ar trebuii neaparat avut in vedere cind o iau in primire din service ? Si ce anume sa-i rog pe ceilalti sa verifice la revizie ? Multumesc . ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Daniel42

« Răspuns #31 : 03.Iul.2010, 07:29:19 p.m. »
Gata am rezolvat problema cu reparatul si revizia . Singura problema mai era reglajul convergentei pe rotile fata . S-a facut .  ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #32 : 07.Iul.2010, 06:48:23 a.m. »
Ma pregatesc pt prima revizie (60 mii km) in regie proprie intrucat masina a iesit din garantie. Am apelat la un prieten de la o firma de piese si consumabile auto pt achizitionarea celor necesare, din cataloagele lui reiese ca ar trebui schimbat si un filtru de benzina.
A schimbat careva dintre voi acest filtru sau stiti unde este pozitionat ?
De asemenea trebuie sa inlocuiesc lichidul de frana si nu stiu ce cantitate ar fi necesara pt a asigura atat curatarea cat si reumplerea instalatiei.
Numai bine !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #33 : 07.Iul.2010, 08:57:30 a.m. »
Salut!

La masinuta ta nu se schimba filtrul de benzina el fiind integrat in pompa de benzina din rezervor.Cat despre lichidul de frana daca se face si curatarea instalatiei ar fi bine sa ai 1 litru de lichid pentru ca nu se stie cat de mult poate pierde.In principiu fara curatare iti trebuie 750 ml.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #34 : 07.Iul.2010, 11:06:57 a.m. »
Probabil se poate intercala un filtru de benzina suplimentar, eventual pt a spori rezistenta hidraulica in circuitul de alimentare cu combustilbil... ;-)
Mulțam !
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #35 : 07.Iul.2010, 11:09:54 a.m. »
Pana acum n-a incercat nimeni chestia asta. Cu placere!
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Laurentiu

« Răspuns #36 : 07.Iul.2010, 03:18:21 p.m. »
1. Ma pregatesc pt prima revizie (60 mii km) in regie proprie ... ar trebui schimbat si un filtru de benzina.
2. De asemenea trebuie sa inlocuiesc lichidul de frana si nu stiu ce cantitate ar fi necesara pt a asigura atat curatarea cat si reumplerea instalatiei.
1. Daca pe alimentare totul merge bine, nu te baga acolo. Filtrul e incorporat in pompa de benzina si se schimba impreuna cu aceasta.

2. 1 litru de MOBIL DOT 4 iti ajunge pt a reumple instalatia, a face aerisirea si a ramine si cu cantitate de completare ulterioara.

Daca vrei sa speli instalatia de frina, ia 1/2 litri spirt, combina-l 1/1 cu apa si spala intreaga instalatie.
Inainte de a introduce noul lichid sau dupa ce ai evacuat in totalitate lichidul de spalare, unge cu vaselina pe exterior filetul aerisitoarelor iar dupa aerisire, nu incerca sa le stringi fortat.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #37 : 07.Iul.2010, 08:07:57 p.m. »
  Va rog sa-mi spuneti si mie daca, caroseria la SX4 este sau nu galvanizata?  :-?
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline Laurentiu

« Răspuns #38 : 07.Iul.2010, 09:46:03 p.m. »
...caroseria la SX4 este sau nu galvanizata?  :-?
O tratare chimica, exista din moment ce se da atitia ani garantie la ea.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #39 : 08.Iul.2010, 09:35:24 a.m. »
Confirm cele spuse de Laurentiu!