Salutare si eu sunt tot un posesor de swift model nou, dar pot sa spun ca nu am absolut nici o problema cu masina. Nu am probleme cu cd-playerul (mentionez ca folosesc foarte mult stick-ul si butoanele de pe volan), nu cloncane nimic nici inainte nici dupa cei 20 km/h de care se tot vorbeste si nici cu vesnica problema, caseta de directie .
Masina are acum aproximativ 17 000 km si se comporta foarte bine . Legat de servis-uri sunt de parere ca mai bine renuntati la ele chiar daca pierdeti garantia masinii . Mai bine puneti niste consumabile de calitate la un servis de cartier, decat sa puneti componente de calitate indoielnica la reprezentanta unde veti da si mai multi bani. Pe mine de ex m-a costat 375 ron revizia de 15 000 km ( filtru aer nipparts , filtru ulei nipparts,filtru polen nipparts /filtre - 100 ron , ulei Castrol -200 ron (adus din UK), manopera ce include schimbat consumabile, verificat nivel lichide + concentratie antigel, verificat placute fata/spate , verificat jocuri - 75 ron ). Trageti voi concluziile avand in vedere ca la Radacini Bucuresti imi cereau 800 +Ron cu ulei Mobil , iar la Braila 700 + ron cu ulei Shell .