Autor Subiect: Buton "CD" BLOCAT - Toate comenzile sistemului audio "inghetate"  (Citit de 6955 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 269
  • Gen: Bărbat
Re: Buton "CD" BLOCAT - Toate comenzile sistemului audio "inghetate"
« Răspuns #20 : 30.Oct.2012, 02:12:16 p.m. »

Pentru Bisti. Am o prietena care are Skoda Tour si de cand a luat-o din prima zi are un zgomot suspect pe partea stanga spate si mai toate din masina scot zgomote dubioase. Asa ca exista si exceptii. Acesta ar fi un aspect iar pe de alta parte ea a dat la fel de multi bani ca mine cind a luat-o cam  in aceeasi luna mai precis decembrie 2009 si ca dotari, e goala rau, mai exact nu are geamuri electrice, are doar 4 aibaguri, aer conditionat manual ( care nu face fata vara ) de scaune incalzite si ESP nici nu poate fi vorba. Nu a avut la cumparare macar un CD Player, ci doar 2 difuzoare fata. Ce admir mult la Skoda este tabla groasa si galvanizata si leduri la comenzi sofer ( care prezenta lor mi se pare foarte normala ) pe portiera sofer ceea ce la noi sa facut multa economie in acest sens. Asa ca Suzuki este de apreciat pentru faptul ca nu scapa ulei toata ziua, si sunt masini cu un motor fiabil, lucru de admirat pentru ei care au inceput de un timp incoace sa fabrice masini si nu au vechimea altor firme care fie vorba intre noi au si ele destule probleme. Si eu am inlocuit caseta de directie la 3.000 km cu toate ca nimeni de la reprezentanta nu accepta ca ea este de vina. Aceea este o garnitura care vine intre parbriz si bord.

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
« Răspuns #21 : 30.Oct.2012, 03:33:30 p.m. »
Scuze pentru dublare. Rog frumos un moderator sa stearga penultima postare. Pentru ca am facut o modificare sa repetat postarea...MULTUMESC pentru intelegere. :pardon:

Offline bisti

« Răspuns #22 : 30.Oct.2012, 04:12:48 p.m. »
Atunci poate nu vorbim de acelasi cloncanit. La mine face 2 sec zgomot ca si cum ar intra ABS-ul doar ca se aude incet. Nu se simte nimic in volan sau in pedala.

Nici la mine nu se simte ceva in volan sau pedala. Insa, cand ajung la 20kmph, clanc si o mica vibratie ca si cum s-ar atinge 2 conducte.
La service mi-a zis ca e nustiuce "toroidal" de la pompa ABS situata in dreapta fata.

Offline BXXENL

« Răspuns #23 : 30.Oct.2012, 04:27:05 p.m. »
Da, gogoasa aia rotunda din spatele bidonului de lichd de frana. Eu am crezut mereu ca e un feature, pt ca toate faceau la fel, fix in acelasi moment, doar prima data cand ajungeau la ~20.
  • SX4 1.5
Alex

Offline bogogica

« Răspuns #24 : 30.Oct.2012, 06:52:24 p.m. »
Acel usor cloncanit al "face toate" SX-urile cu ABS, este si varianta comunicata mie de catre cei de la Radacini Bucuresti si Marshal Valcea. Este "un test" al sistemului comandat de ECU.
Personal, tind sa generalizez prezenta acestui test la orice alta masina cu ABS, doar ca diferenta este de localizare a echipamentului sub capota si nivelul de insonorizare... si toti stim ce bine insonorizat este SX-ul.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #25 : 30.Oct.2012, 07:48:03 p.m. »
Ce are ABS-ul cu sistemul audio?  :-/

Offline bogogica

« Răspuns #26 : 30.Oct.2012, 08:13:57 p.m. »
ups.... greseala mea. Trebuia in alt post sa bag asta  :pardon:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 30.Oct.2012, 08:24:11 p.m. »
pai nu e a ta, ca discutia deviase deja de ceva timp  :)

Offline sx4 sedan 2009

• Sr. Member
« Răspuns #28 : 30.Oct.2012, 09:43:10 p.m. »
 :pardon:

Offline Doru_Neo

• Full Member
  • Mesaje postate: 200
« Răspuns #29 : 17.Nov.2012, 06:00:50 p.m. »
Azi am dat peste un posesor de swift model nou care a patit la fel cu butonul "CD" - deci clar este o problema