Autor Subiect: Dotari SX4 - Legende si Realitate  (Citit de 7841 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: Dotari SX4 - Legende si Realitate
« Răspuns #40 : 17.Feb.2012, 10:38:37 p.m. »
Obligativitatea incepea cu 2012 si daca nu ma insel o confunzi cu cea a luminilor de pozitie/intalnire, in ceea ce priveste dotarea sx-ului ... este inexistenta.
Ce, va asteptati la alt raspuns?

In alta ordine de idei, se poate monta un "device/ addon" after-market. Eu am montat asa ceva de vre-un an (luat de la colegii nostri de forum) si sunt foarte multumit de el.

Offline Chips

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
  • Leave sooner, drive slower, live longer.
« Răspuns #41 : 17.Feb.2012, 11:15:29 p.m. »
Ok, am lamurit-o si p-asta :D

Add-on-ul despre care vorbeai se refera la DRL sau la sitemul de "avarii la franare de urgenta"?
Every thing I'm not made me everything I am

Offline macmat

« Răspuns #42 : 17.Feb.2012, 11:52:13 p.m. »
De acord cu tine, functioneaza dupa cum spui tu. Ca exemplu pot da A/C-ul din casa.............
......e mai greu de montat in masina...... :D

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #43 : 18.Feb.2012, 01:57:06 a.m. »
......e mai greu de montat in masina...... :D

=)) dar te-ai racori mai repede in canicula :d

Offline bogogica

« Răspuns #44 : 18.Feb.2012, 09:04:34 a.m. »
Add-on-ul despre care vorbeai se refera la DRL sau la sitemul de "avarii la franare de urgenta"?
Ma refeream la avarii...

DLR-ul este precablat pe masinile noastre (cel putin la cele din 2010+) dar modulul ce trebuie doar infipt in mufa existenta nu se gaseste la reprezentantele noastre. Frumos, nu?

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #45 : 18.Feb.2012, 12:51:57 p.m. »
Deosebit a-si spune. Ma intreb daca serviceurile autorizate din Romania nu ar mai trebui inspectate o data de Suzuki Romania sa vada daca se impun toate sdandardele stricte de calitate ale japonezilor?
Daca o sa am vreo porblema cu ei nu o sa ezit sa imi transmit nemultmirile direct la Japonezi.
Am un prieten cu un BMW X5 ( masina de 150.000 eur cu tot cu optionalele de pe ea ) care a intalnit probleme la puntea fata. Pana nu a transmis un e-mail in Germania si a venit un neamt de acolo sa evalueze masina, romanii nostrii nu au facut decat sa-l plimbe prin service.

Offline bogogica

« Răspuns #46 : 18.Feb.2012, 12:57:45 p.m. »
Da, dar toate lucrurile astea cer si timp. Cearta cu service-ul, mailuri trimise, raspunsuri primite, delegatii sosite.... Daca depinzi de masina ta si evident, nu ai alta sa iti faci treaba este cam greu sa stai si sa astepti sa ti se faca dreptate. Ma intreb daca te hotarasti sa faci reparatiile (schimbul de piese) pe banii tai, avand la mana un refuz in scris din partea service-ului de a iti schimba piesele pe garantie exista sansa ca acestia sa fie obligati ulterior sa iti dea banii inapoi?

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #47 : 18.Feb.2012, 01:07:37 p.m. »
Si eu depind in aceeasi masura de masina. Am cumparat-o pentru a alerga prin tara. 15k km / in 6 luni spune tot ( mai ales in conditiile in care 3 luni nu am plecat in tara ).

Da, service-ul poate fi obligat sa-ti returneze costul pieselor si manoperei, insa numai daca ii actionezi in instanta, castigi si hotararea judecatoreasca este emisa pentru o astfel de rezolutie. Evident, masina trebuie sa fie in garantie.