Autor Subiect: Dotari SX4 - Legende si Realitate  (Citit de 7839 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Chips

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Bărbat
  • Leave sooner, drive slower, live longer.
Re: Dotari SX4 - Legende si Realitate
« Răspuns #30 : 17.Feb.2012, 11:12:17 a.m. »
Ciudat ... si AC-ul meu manual de pe GLX, tot de pe scaunul din dreapta se regleaza .... :)

Huh, debit, temperatura, toate trebuiesc ajustate dupa sensibilitatea scaunului din dreapta...ciudat :D
Every thing I'm not made me everything I am

Offline tdd70

• Full Member
  • Mesaje postate: 217
« Răspuns #31 : 17.Feb.2012, 11:20:27 a.m. »
Ciudat ... si AC-ul meu manual de pe GLX, tot de pe scaunul din dreapta se regleaza .... :)

Stati linistiti... e foarte in regula. La Jimny-ul meu aerul conditionat se regleaza de pe bancheta din spate  :P, asta in functie de cat de rece se face in masina (si la Jimny chiar se face frig din cuza habitaclului mic) dar mai ales din cauza

Bucuresti, 43 ani, Jimny stock-2002, 1328cmc, 82CP, M13A, ABS, AC,

Offline fireburn

« Răspuns #32 : 17.Feb.2012, 01:49:35 p.m. »
Eu pe SX am AC cu comanda vocala dar nu stiu daca e automat (comanda vocala se aude tot de pe scaunul din drepta).
Tind sa cred ca la unii din colegii de forum e AC manual pentru ca acea comanda se face manual de pe scaul cu pricina  =)).

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #33 : 17.Feb.2012, 01:58:29 p.m. »
Eu pe SX am AC cu comanda vocala dar nu stiu daca e automat (comanda vocala se aude tot de pe scaunul din drepta).
Tind sa cred ca la unii din colegii de forum e AC manual pentru ca acea comanda se face manual de pe scaul cu pricina  =)).

=))
=))

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14830
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #34 : 17.Feb.2012, 01:58:41 p.m. »
Mai e o solutie, pe care o practic des in deplasarile prin tara alaturi de consoarta. Eu conduc la dus, iar ea la intors. In acest fel ne mentinem amandoi abilitatile de "driver" si ne impartim responsabilitatea si restrictiile (cine bea sau nu o bere pe traseu).
Ei, atunci cand stau in dreapta, eu controlez butoanele de pe plansa de bord (radio inclus)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

« Răspuns #35 : 17.Feb.2012, 05:13:11 p.m. »
    ........... eu controlez butoanele de pe plansa de bord (radio inclus)

La mine e astfel: cand suna telefonul dau mute de pe volan. Dupa ce terminam de vorbit la telefon, sotia inchide radioul de pe plansa de bord  :D

Apropo, nu e legenda (sau poate e ceva banal si sunt eu fraier ca n-am aflat pana acum?) radioul se poate deschide de pe volan apasand butonul Mode. Din pacate nu am gasit nici o combinatie de taste sa-l si inchid de pe volan.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline fireburn

« Răspuns #36 : 17.Feb.2012, 05:26:56 p.m. »
Pai de ce sa-l inchizi ? Nu-i de ajuns sa-l dai pe "mute" ?
Te-ar avantaja daca ar exista o combinatie? si ar fi ceva de genul stanga sus stanga stanga jos jos ? :D

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #37 : 17.Feb.2012, 05:28:16 p.m. »
Ehh, am revenit la topic, exact despre asta vorbeam cand spuneam "Legende si Realitate"
Lucruri despre care credem ca exista dar nu le-am identific inca - aici vin colegii si ne confirma daca e mit sau realitate.

Offline xim

« Răspuns #38 : 17.Feb.2012, 08:30:12 p.m. »
Revenind la topic, aer condiţionat+electronică de reglare=> clima+electronică=climatronic, în rest cred ca sunt variatiuni pe aceeaşi tema. la fel cred ca se poate discuta care este diferenţă intre diferite variante de control a stabilitatii (Esp, asc,  sau ce o mai fi) sau diferite variante de awd, sau....
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline Chips

• Full Member
« Răspuns #39 : 17.Feb.2012, 08:52:05 p.m. »
In aceeasi tema:

Lumini de avarie la franarea de urgenta exista la SX4? Daca am auzit eu bine ( la zvonuri ma refer ), erau niste prevederi legale care impuneau astfel de  functii pentru masinile produse dupa 2010.