Autor Subiect: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ  (Citit de 5349 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ
« Răspuns #20 : 03.Apr.2011, 12:00:21 a.m. »
Hmm. Chestia asta cu atragerea traficului nici macar nu-i asa de grava. Macar nu-i spam (adica macar a explicat cam ce-am gasi acolo daca am da click pe link-urile puse de el). Sa ne gandim ca si noi punem flyere pe masini tot ca sa promovam forumul...
Lucrul cu adevarat grav este conjugarea pretentiei de obiectivitate (care implica o analiza reala si in cunostinta de cauza a fiecarui model evaluat) cu faptul ca amicu-i habarnist. Pe noi evident ca ne doare-n cot, da' imagineaza-ti cati ar putea sa-si caute masina, sa dea peste simulacrul lui de site si sa ia de bun ce citeste acolo. Si situatia cu SX4 ne-a sarit noua in ochi c-o stim da' va dati seama cat de "profesioniste" sunt toate celelalte evaluari...

Nu ma-ntelegeti gresit, n-am pretentia ca ma pricep la masini (chiar deloc!) dar exact din acest motiv nu fac afirmatii gratuite despre lucruri pe care nu le stiu, in plus pretinzand ca-s "obiective"...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
Re: Suzuki si Suzuki Club pe AutoIQ
« Răspuns #21 : 03.Apr.2011, 01:30:56 p.m. »
...  da' imagineaza-ti cati ar putea sa-si caute masina, sa dea peste simulacrul lui de site si sa ia de bun ce citeste acolo.

Ma bag si eu in discutie, putin probabil totusi sa-ti cumperi masina fara o serioasa comparatie intre cele citite pe diverse pagini web, website-uri sau alte surse (gen forumuri de exemplu). Sa nu mai spun de ultimul pas - un drive-test.
Omul, Sammy, face si el ceva, incearca, experienta se castiga greu, nu e nevoie doar de curaj sau "tupeu" cand incepi intr-un domeniu. Dar, din geseli, cine poate invata, cine nu invata, selectia (concureta) fac demarcarile necesare. Si avand in vedere ca totusi a incercat este de remarcat. S-a inspirat probabil si din alte asemenea website-uri, am dat o cautare si am gasit: http://www.auto-iq.ch/
http://autoiqinc.com/site/
Interesant cum va evolua dupa cele citite pe la noi pe forum.  >:D<
Ignis 1.3 GLX+