Autor Subiect: Detector de radar  (Citit de 8100 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline mihaela310

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
Re: Detector de radar
« Răspuns #50 : 15.Aug.2010, 09:10:36 a.m. »
pai daca mi-l biuie la timp ce mai conteaza (oricum unul tot trebuie sa fie primul)
ideea este ca un detector bun isi cam merita banii, unul slab nu .. doar asa ca sa mai fie un led pe bord (cu toate ca se poate circula in siguranta si fara)

Offline Laurentiu

« Răspuns #51 : 15.Aug.2010, 09:53:01 a.m. »
pai daca mi-l biuie la timp ...
La radarele noi sau la stilul "veioza" de folosire a celor vechi, timpul de reactie al soferului este peste limita de sesizare a semnalului detectat => primul din coloana va fi mereu cotizant radar daca nu respecta limita de viteza legala + 9km/h.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline anyd

• Hero Member
  • Mesaje postate: 732
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #52 : 29.Aug.2010, 08:53:02 p.m. »
... si eu am avut Cobra XRS 9730 si era f bun si l-am dat acum cuiva si spune ca nu vede nimic si ca sesizeaza radarul doar de la 100 m,  dar nu cred deoarece eu l-am folosit 2 ani fara probleme...

Offline Laurentiu

« Răspuns #53 : 29.Aug.2010, 09:22:29 p.m. »
... Cobra XRS 9730 ... l-am dat acum cuiva si spune ca nu vede nimic si ca sesizeaza radarul doar de la 100 m... eu l-am folosit 2 ani fara probleme...
L-ai folosit in perioada in care politia era dotata cu radarele vechi. La radarele noi nu mai face fata.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!