Autor Subiect: Detector de radar  (Citit de 8097 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
Re: Detector de radar
« Răspuns #30 : 20.Aug.2009, 12:03:51 a.m. »
 La noi radarul nu e un instrument de prevenire a accidentelor ci mai degraba de "vanatoare"

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #31 : 20.Aug.2009, 12:18:23 a.m. »
pai da ... lor sa le iasa banii  X-(
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline Daniel42

« Răspuns #32 : 07.Nov.2009, 02:28:57 p.m. »
Si eu am tot un Cobra din cel cu 9 benzi . Nu a facut probleme pina acum si al am de vreo 8 luni . Sper sa mearga si pe mai departe . Sunteti convinsi ca in Ungaria  nu merge cu antiradarul ? Am o cunostiinta acolo si a spus ca nu este interzis . Si este sofer profesionist .
 :dknw:

• Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline adrian_r5

« Răspuns #33 : 09.Feb.2010, 03:19:06 p.m. »
Desi n-am trecut in Wishlist 2010 ... ma cam bintuie* gindu' sa ma dotez cu un detector de radar ...
Si cum alegerea unui model se pare ca e destul de grea ... apelez si la varianta "intreaba un prieten" - deci ... daca cineva a folosit Detectoare radar Fara Fir Yupiteru il rog sa-si spuna parerea !

* bintuiala asta a aparut dupa ultimul drum facut la Iasi - am avut pe bord un detector de imprumut care mi-a aratat citeva radare in zone unde nici prin gind nu-mi trecea ca ar putea fi.

L.e. - sint binevenite sfaturi / pareri / experiente ... si  despre alte modele de detectoare  ;)
« Ultima Modificare: 09.Feb.2010, 03:21:32 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #34 : 09.Feb.2010, 03:25:30 p.m. »
Nu stiu cum sunt acele detectoare dar cauta sa vezi diferite comparatii pe you tube. E pacat sa dai bani pe un detector si sa te prinda radarul apoi pentru ca detectorul tau nu e destul de sensibil.
Eu am un Beltronics PRO RX65 si pot sa-ti spun ca e foarte bun, de vreo tei ani de cand il am nu am mai incasat nici o amenda. Acum vad ca s-a ma scumpit, ciudat, eu l-am luat atunci cu vreo 750 ron.

Edit: al meu parca nu e varianta PRO ci doar simplu Beltronics RX65
« Ultima Modificare: 09.Feb.2010, 03:28:09 p.m. de rexkroki »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #35 : 09.Feb.2010, 03:27:02 p.m. »
De ce nu incerci asa ceva?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline adrian_r5

« Răspuns #36 : 09.Feb.2010, 03:46:33 p.m. »
@cristyyy2003  ... mi se pare cam greu de folosit, adica greu de urmarit discutiile si de prins informatia utila ... desi trebuie sa recunosc ca n-am folosit niciodata asa ceva ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #37 : 05.Aug.2010, 01:53:20 p.m. »
Softul românesc antiradar face furori printre utilizatorii telefoanelor cu touchscreen şi GPS

Sursa: http://www.gandul.info/news/softul-romanesc-antiradar-face-furori-printre-utilizatorii-telefoanelor-cu-touchscreen-si-gps-6774174
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline VAXXi

« Răspuns #38 : 05.Aug.2010, 01:59:13 p.m. »
S-au descurcat si ei sa copieze o idee deja existenta, si valabila la nivel international: Waze.

Apropo de parerile din ultima vreme, ca "fost vitezoman":

- Beltronicsul RX65 e bun, dar la radarele noi nu prea mai are sanse sa faca ceva, din cauza legilor fizicii. E bun la radare vechi, care inca sunt prezente prin tara; la cele noi, doar sa prinda pe POP ceva reflectii de la o masina care gonea inaintea ta.

- statia e buna, dar s-au inmultit utilizatorii si evident calitatea informatiilor a scazut. Un coleg a fost luat de radar la 10 minute dupa ce auzise pe statie "e liber colegu', da-i talpa" ... se pare ca tocmai politistii transmisesera mesajul  :-)) pana la urma, 27 MHz e banda libera.

« Ultima Modificare: 05.Aug.2010, 02:02:55 p.m. de VAXXi »

Offline Laurentiu

« Răspuns #39 : 05.Aug.2010, 03:21:17 p.m. »
Un coleg a fost luat de radar la 10 minute dupa ce auzise pe statie "e liber colegu', da-i talpa" ... se pare ca tocmai politistii transmisesera mesajul  :-)) pana la urma, 27 MHz e banda libera.
Asta pt ca nu a cerut o noua confirmare de "liber".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!