Autor Subiect: Detector de radar  (Citit de 8098 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Detector de radar
« Răspuns #40 : 05.Aug.2010, 05:26:01 p.m. »
Am auzit una tare rau.....
Austria ,Germania sunt pline de noul "sistem" radar: Ai limitatoril de viteza plantat si la iesirea din limitare de viteza te cronometreaza cat ai facut. Daca ai dat talpa...iesi mai repede din zona de restrictie....concluzie...nu ai respectat viteza maxima...  :baston:  bun de plata....
E real,tocmai ce a venit cumnatamea din Ger....   

Offline BXXENL

« Răspuns #41 : 05.Aug.2010, 06:38:12 p.m. »
Average speed cameras. Si in anglia sunt, si probabil ca mai sunt si prin alte parti.De astea chiar ca nu mai scapi.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Daniel42

« Răspuns #42 : 13.Aug.2010, 09:33:49 p.m. »
Da , chestia cu limitatorul de viteza plantat este intradevar ceva nou si destul de periculos pentru cei ce nu vad restrictia . Te agata in secunda doi , fara drept de apel . Revenind la chestiunea cu antiradarele pot sa va confirm personal ca , avind un Cobra 7100 cu 9 benzi , ceva fara mari pretentii , am facut recent vreo 2000km pe la noi si prin Ungaria . Am mai afirmat asta si este confirmat : Nu trebuie sa fii cap de coloana . In rest aparatul sesizeaza tot .  :D Apoi privirea agera nu strica deloc si nici ajutorul cu blitzurile . Nu sunt adeptul vitezei dar , sunt portiuni libere care evident sunt restrictionate in mod eronat sau poate intentionat . Si pe distante destul de maricele .  ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Laurentiu

« Răspuns #43 : 13.Aug.2010, 09:40:27 p.m. »
Revenind la chestiunea cu antiradarele pot sa va confirm personal ca , avind un Cobra 7100 cu 9 benzi...
Antiradarul e una si detectorul radar e alta. In Ro, folosirea detectorului este legala iar cea a antiradarullui este ilegala.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Daniel42

« Răspuns #44 : 13.Aug.2010, 09:47:36 p.m. »
Scuze . O exprimare gresita . Detector de radar este termenul corect Cobra 7100 .  >:D< ;)

Offline joesewer

• Full Member
  • Mesaje postate: 164
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #45 : 13.Aug.2010, 11:58:27 p.m. »
Eu am un Beltronics PRO RX65 si pot sa-ti spun ca e foarte bun,...
Edit: al meu parca nu e varianta PRO ci doar simplu Beltronics RX65

Al meu e PRO :) si "prinde " 3 unde diferite in acelasi timp pe carte, 2 unde am vazut eu ca prinde, K si Ka, sa bat in lemn, din 2008 amenzi radar = 0.
Mi l-a cumparat un prieten de pe amazon din US cu 200$ nou.
SX4 GS 1.6 4WD 107CP Sunlight Copper

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #46 : 14.Aug.2010, 12:15:44 p.m. »
, avind un Cobra 7100 cu 9 benzi , ceva fara mari pretentii , am facut recent vreo 2000km pe la noi si prin Ungaria .

daca ti la buzunarul propriu foloseste detectorul pana la granita, incepand din Ungaria in colo s-ar putea sa te coste scump distractia, sunt interzise...

am auzit, nu am patit personal, ca la granita Elvetiei au fost cazuri cand au controlat si softul din aparatele gps sa vada daca nu sunt trecute radarele fixe...

Offline Daniel42

« Răspuns #47 : 14.Aug.2010, 08:00:30 p.m. »
Nu te contrazic in ce priveste Elvetia . Dar ca sa nu patesc ceva am verificat ce ai zis tu la cumnatul meu care este ungur si locuieste la Budapesta . El mi-a spus ca nu este problema cu detectoarele in Ungaria dar , trebuie sa respecti cu destula strictete limitarile de viteza . Daca esti depistat,  politia maghiara nu se joaca te scutura de niste sume de iti strica tot concediul . Amenzile la ei sunt foarte mari . In Grecia stiu ca este chiar infractiune folosirea detectoarelor .  :-? ;)

Offline mihaela310

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #48 : 14.Aug.2010, 08:25:34 p.m. »
aceeasi cobra o am si eu si nu a ratat nici unul ,, nici vechi nici nou,, (ceea ce e ok cand esti cap de coloana)
cel mai mare suport il ofera totusi colegii de trafic !!!

Offline Laurentiu

« Răspuns #49 : 15.Aug.2010, 08:49:52 a.m. »
...nu a ratat nici unul ,, nici vechi nici nou,, (ceea ce e ok cand esti cap de coloana)...
:-O La radarele noi, cap de coloana inseamna sa fii "iepuras"  pt restul grupului ce vine dupa .
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!