Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 155674 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Blitzu

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #360 : 20.Mar.2020, 08:20:37 p.m. »
@kellogs,ce facem cu reptilienii,ei nu au contribuit?

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you
 

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #361 : 20.Mar.2020, 09:08:24 p.m. »
Nu o da pe glume din astea, chiar vreau sa inteleg ce spune omul. @kellogs a avut mereu opinii echilibrate si tocmai de aceea sunt curios care e rationamentul intreg.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain
 

Offline Daniel42

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #362 : 20.Mar.2020, 09:38:04 p.m. »
La ora actuala este mai bine sa ne intereseze de ce desteptii de la Bucuresti nu se trezesc odata si odata . Am ajuns din cauza unor personaje fugite in Europa si care acum se intorc pe rand cum vor ei ,sa stam prin case ascunsi in mai multe etape de 2 saptamani ca asa vor cei din diaspora . Pai astia nu au nici o treaba cu Romania si  cu noi decit atunci cind o patesc pe acolo pe unde sunt si cind cer ceva . Frontiera trebuia inchisa demult asa cum fac altii care sunt destepti si protejeaza poporul lor . Acesti zombii bolnavi ajunsi prin frontiera si care fac scandal acum trebuiau intorsi pe loc inapoi sa mearga de unde au venit si sa raspindeasca boala acolo nu aici . Trebuia dat un termen de intoarcere pentru cei care doreau si apoi inchise granitele . Asa trebuia facut cu domnii cetateni romani care acum si-au adus aminte ca stiu sa vorbeasca si limba asta si este bine aici si nu in pribegia care o laudau si unde se uita toti la ei ca la muncitori migratori .  :-? Apoi alta anomalie cu domnii investitori aroganti , care se vaita ca au pierderi si nu stiu ce sa mai faca ca sa-i incarce statul cu bani . Aici sunt niste categorii care trebuie analizate . Unii trebuie ajutati , unii trebuie lasati sa dea faliment daca nu se cauta in buzunare dupa profitul care l-au facut pe spinarea altora atatia ani la rand . Sunt invatati numai cu vile , masini de lux si vacante exotice . Sa nu le dea nimeni nimic . Isi tin banii prin banci si la buzunare dar acum cersesc banii altora .  :-? Utilitatile trebuie sa functioneze , transportul , mancarea si sanatatea sa reuseasca ceva sa scapam din problema asta . Sa nu ajutam pe cei ce nu merita,  ca ne adancim si mai greu in criza fara cap . Sunt multi care spun ca nu mai are cine sa contribuie cu taxe si impozite la buget daca nu sunt ajutati  toti ,dar asta este o mare prostie .In istorie tot timpul in vremuri grele s-au gasit smecheri care s-au imbogatit si numai o parte fara noroc au patit-o .  Am vazut ca prim ministrul si presedintele recomanda la televizor diasporei sa nu puna tara in pericol prin intoarcerea lor . Acum se vede ce intentii bune au migratorii . :(
« Ultima Modificare: 20.Mar.2020, 10:02:33 p.m. de Daniel42 »
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver
 
The following users thanked this post: BrSx4, Sefer Jesirah

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #363 : 20.Mar.2020, 09:47:52 p.m. »
Ca sa fie clar ce înseamna democratia la altii.

USA si-a tinut turistii cetateni americani blocati pe nava aia de croaziera pâna i-a luat dracu'.

Când au fost pregatiti logistic i-au luat frumos si i-au dus tot la mama dracu' în pustiu - adica la niste spitale militare izolate.

Eu am un vecin de palier care s-a întors azi noapte la ora 3 din Italia.
A venit ca o curva - sa nu-l vada nimeni, si azi avea de gând sa faca shopping, ca doar frigiderul l-a gasit exact asa cum l-a lasat - adica gol.

Acolo au grija si pe unde traverseaza strada, ca aerul de acolo e plin de amenzi, la noi când se întorc sunt zmei si dau puie msd-ului (nu ca n-ar avea dreptate).

PS: stau de miercuri mai mult prin casa, ca asa m-a facut mama mai prost si încerc sa ma feresc în primul rând pe mine (ca nu mai am 25 de ani), si apoi pe cei dragi.
Când vad ca toate guvernele UE urla sa stam prin case ma gândesc ca n-au înnebunit toti deodata încât sa manipuleze lumea în asemenea hal, nu?
Mai degraba cred ca situatia e mult mai f*tuta decât spun ei....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline Blitzu

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #364 : 20.Mar.2020, 10:16:07 p.m. »
Nu o da pe glume din astea, chiar vreau sa inteleg ce spune omul. @kellogs a avut mereu opinii echilibrate si tocmai de aceea sunt curios care e rationamentul intreg.
Păi din start a început prost,fără argumente ci doar cu praf in vant,cu trimiteri spre relativ.
Nici eu nu cred ca tot ce zboară se mănâncă dar uite ca unii mai musca si din lilieci
Conversatie plăcută va doresc,va tine mai mult decat pandemia doar ca fără niciun rezultat. Nici el nu te va convinge,nici tu nu-i vei schimba opiniile lui.
Sanatate!

Trimis de pe al meu Samsung Galaxy S10 negru,128GB,folosind Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you
 

Offline shpeedy

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #365 : 20.Mar.2020, 11:04:02 p.m. »
Se spune ca in momente de criza se vede adevaratul caracter al oamenilor - atunci cad toate mastile, toate aparentele se duc pe apa Sambetei si caracterul omului, in toata goliciunea lui, iese la iveala...

In Occident traiesc cel putin 3 milioane de români. 100,000 care posibil sa se fi intors in tara anul asta reprezinta vreo 3% - cam greu sa spui Diaspora cand vorbim de 3%. Nu neg ca poate o parte din cei intorsi in tara sunt ori infractorii, ori aia mai sarmani, dar in lipsa unor certitudini, e cam periculos sa generalizezi - nu asta este Diaspora in ansamblul ei (dar e interesant de observat cum vad unii Diaspora / cum se raporteaza la ea)... Si chiar si asa, de ce nu s-ar intoarce? Nu e ca si cum românii verzi, aia care am ramas aici, am fi construit ceva care sa ne pazeasca de derapajele unora dintre compatrioti in momentul in care acestea au loc...

"Se intorc proxenetii, sutii, traficantii de carne vie" - or fi printre cei intorsi si d'astia, dar oare ce am facut noi, cei ramasi aici, ca in decursul timp sa le dam de inteles ca nu ar avea ce sa caute inapoi in tara. Noi, cei ramasi, ne-am batut joc de reguli si de legi si de ideea de Justitie pana la punctul in care românasii condamnati/urmariti p'afara ajungeau bine-mersi inapoi in tara cu bani negri pe care sa-i cheltuiasca nestingheriti p'aici (vezi cazul Tandarei, par example).

Chiar si asa, revenind la situatia de fata, oare nu tot rezultatul alegerilor noastre, ale celor ramasi aici, din ultimii 30 de ani este si haosul/ne-pregatirea/indecizia asta de a tine sub control intrarea pe teritoriul Romaniei. Au ajuns toti incompetentii si iresponsabilii in pozitii-cheie, pozitii din care nu stiu/nu vor sa faca ce trebuie, s-au furat banii de investitii pentru vremuri de genul asta si s-au dus in salarii, pensii, pensii speciale, sisteme bugetare supra-dimensionate sau contracte oneroase de la stat, ne-am batut joc cum am stiut noi mai bine despre ideile de Justitie si Echitate - astea sunt de pe urma alegerilor noastre din ultimii 30 de ani. Si uite cum am ajuns intr-un moment in care votatul coruptilor/populistilor/demagogilor, mituitul in stanga si-n dreapta, imbogatitul prin cine stie ce metode si sustinerea acestor metode ne-a vulnerabilizat in fata unui dusman care nu este interesat nici de cati bani ai, nici de ce statut ai, nici de ce pozitie ocupi, nici pe cine cunosti, nici daca ai fost bun sau rau, ci de cat de sanatos/rezistent esti... Oooops...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #366 : 20.Mar.2020, 11:11:03 p.m. »
Colegul, pe mine nu ma deranjeaza faptul ca au venit.
Ma deranjeaza ca nu respecta carantina si izolarea la care fac apel toti.
Ma uimeste inconstienta cu care-si pun acum în pericol batrânii lasati în urma aici.

Intr-un cuvânt, ma deranjeaza ca nu respecta legea, ei se cred mai presus de ea, doar pentru faptul ca au respirat aer de occident nu d-asta naspa de-al nostru (care le-a mirosit ca de aia s-au carat), cum respiram noi ca prostii.
Faptul ca au stat la cozi ca sa voteze "ca se ne fie noua mai bine" nu le da drepturi suplimentare, nu-i asa?
Ca atunci nu mai putem vorbi de civism, ci de altceva.
Cu toate ca ma îndoiesc ca astora care rup acuma granitele le-a pasat ca sa stea la coada la vot, astia sunt profitorii oricarei situatii.

PS: tare ma tem ca astia care nu respecta autoritatile de aici nu respecta de fapt nimic nici pe dincolo.
Sunt cei care reprezinta o pata pe obrazul României, sunt aia datorita carora tu când te duci în calitate de turist esti privit cu scârba, ca un cetatean de mâna a doua.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 
The following users thanked this post: Sefer Jesirah

Offline shpeedy

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #367 : 20.Mar.2020, 11:19:46 p.m. »
Fara suparare, dar nu ai inteles nimic din ce am scris...

Ce ai facut tu - asta care ai ramas aici - pentru a transforma Romania intr-un loc in care legile/regulile se respecta?! Sau daca tu ai facut (in anumite aspecte am vazut ca suntem pe aceeasi lungime de unda, deci inclin sa cred ca ai facut), cat de departe ai mers - ai incercat sa schimbi in bine si mentalitatea celor din jurul tau?!

Pentru un popor obisnuit sa fenteze legea (pentru ca deh, era absurda cea de pe vremea comunistilor), anii '90 si 2000 nu cu libertate demna de Vestul salbatic trebuiau sa vina, ci cu impunerea respectarii unor reguli/legi pe care sa putem construi ceva...

PS: nu am nevoie de un raspuns la intrebarea de mai sus - era doar pentru a sublinia o stare de fapt ce a condus la situatia de acum din România...

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X
 

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #368 : 20.Mar.2020, 11:27:55 p.m. »
Problema e ca eu, tu si înca câtiva, un procent mic din cei care mai misunam pe aici degeaba am încercat.
Cu un mâna de flori nu se face primavara.

Atâta timp cât construim biserici în loc de scoli si spitale nu avem nici o sansa ca popor ca sa iesim din evul mediu al mentalitatii colective.

PS: ca fapt divers, ca sa-mi întelegeti macar partial înversunarea .....
Am un coleg de birou care are o sora infirmiera la un azil de batrâni din Spania.
Plecata de ani de zile, lucreaza legal, are familia acolo (baiat adolescent).
Ce povesteste aia pe facebook despre ce se întâmpla pe acolo e SF, e suprarealist.
Credeti ca aia testeaza pe toata lumea? Ca e mai altfel decât la noi, la o adica?
A vazut român de 33 de ani trimis acasa cu simptome de coronavirus, i-au prescris aia niste medicamente uzuale, daca scapa înseamna c-a avut noroc, daca nu..... oricum e cetatean de mâna a doua....
Daca n-as vedea postarile ei cu ochii mei as zice ca sunt cancan cum dau la stiri.
« Ultima Modificare: 20.Mar.2020, 11:40:30 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline shpeedy

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #369 : 20.Mar.2020, 11:42:20 p.m. »
Lasa, ntire, daca nu ne iese in viata asta castigam macar experienta si facem lucrurile mai bine in urmatoarea...

Iete, nene, cam cum se prezinta competenta unora dintre autoritati - https://www.libertatea.ro/stiri/cuplu-izolat-domiciliu-dsp-hunedoara-2918847

Daca si la DSP Hunedoara o fi o conducere numita politic ca la DSP Timis, de nu era in stare sarmana femeie sa termine o propozitie coerenta fara sa bea un pahar cu apa... :popa:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X