Autor Subiect: Despre Coronavirus  (Citit de 83648 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline VictorN

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1780 : 18.Oct.2021, 09:07:23 a.m. »
Corect, e o radiografie exactă a ceea ce suntem și ce putem.
Putem arunca vina și pe politicieni, dar nu sunt singurii de învinuit.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

 

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1781 : 18.Oct.2021, 09:07:38 a.m. »
Care autoritati? Astia care traiesc într-o lume paralela cu noi?
Care nu cunosc pretul unei franzele si au oprit la vama medicamente ca Avifavir sau Arbidol din simplul motiv ca miros a Rusia?
Stiu o gramada care au folosit cu succes Ivermectina (în primele 4 zile de infectie - ca dupa aia e degeaba) dar cu toate astea nimeni nu are curajul sa-si asume si recunoasca asta cu subiect si predicat.

Campania de vaccinare nici n-avea cum sa aiba succes în conditiile în care eu n-am voie sa intru în spital nevaccinat, dar ala care ma opreste la poarta e foarte probabil sa fie nevaccinat.
Trebuia aplicat modelul Italiei si Frantei, acela de vaccinare obligatorie a personalului medical si didactic si a tuturor celor din zonele de lucru cu publicul.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline toma

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1782 : 18.Oct.2021, 09:12:59 a.m. »
[...]
Stiu o gramada care au folosit cu succes Ivermectina (în primele 4 zile de infectie - ca dupa aia e degeaba) dar cu toate astea nimeni nu are curajul sa-si asume si recunoasca asta cu subiect si predicat.
[...]

Te rog sa nu o luam de la capat cu asta.

Citat
Dacă hidroxiclorochina nu mai e la modă, a venit rândul ivermectinei. Pe baza unui studiu din vara lui 2020, care arăta că ivermectina ucide virusul in vitro (adică într-o eprubetă sau cutie Petri), acest medicament veterinar antiparazitar a devenit și el „soluție supremă”.

Nu a contat că același studiu spunea că, și în cazul SARS, medicamentul funcționa in vitro, dar n-a dat rezultatele așteptate pe oameni și că e nevoie deci de teste mai clare. Acestea au venit recent și au arătat că nici în cazul COVID-19 ivermectina nu este eficientă.
„The effect of early treatment with ivermectin on viral load, symptoms and humoral response in patients with non-severe COVID-19: A pilot, double-blind, placebo-controlled, randomized clinical trial”, thelancet.com
 Pentru moment, nu există alte studii clare, iar recomandarea Pan-American Health Organization (PAHO) din vară, împotriva folosirii medicamentului, rămâne valabilă.
„Recommendation Regarding the Use of Ivermectin as a Treatment for COVID-19, 22 June 2020”, paho.org

Problema a fost amplificată și de faptul că medicamentul a devenit extrem de popular în America Latină,
„Latin America’s embrace of unproven COVID treatment hinders drug trials”, nature.com
 în special în țări precum Peru, Bolivia, Brazilia și Guatemala, dar nu numai. Chiar și în România, în decembrie 2020, directorul companiei Terapia Cluj a decis să doneze 10.000 de tablete ca un prim pas în direcția aprobarii medicamentului.
„Compania Terapia Cluj va dona 10.000 de tablete de ivermectină, pentru tratarea COVID-19”, mediafax.ro
un prim pas în direcția aprobarii medicamentului.
„Compania Terapia Cluj va dona 10.000 de tablete de ivermectină, pentru tratarea COVID-19”, mediafax.ro
 Medicamentul a căpătat subit notorietate după ce, în ianuarie, Antena 3 a promovat un medic de origine română din Las Vegas care susține că a tratat, cu succes, pacienții cu acest medicament, în faze incipiente ale bolii.

Această apetență pentru ivermectină a fost amplificată de o schimbare recentă din SUA. National Institute of Health a modificat o recomandare împotriva medicamentului într-una neutră,
„Statement on Ivermectin”,  covid19treatmentguidelines.nih.gov
 care spune practic că nu există încă suficiente studii. Promotorii acestei substanțe au interpretat-o drept o aprobare, în ciuda faptului că Administrația Americană pentru Medicamente și Alimente (FDA) spune în continuare că acest medicament nu trebuie folosit împotriva COVID-19.
„FAQ: COVID-19 and Ivermectin Intended for Animals”, fda.gov
Aprobarea anterioară dată de FDA pentru utilizarea umană a acestui medicament privea exclusiv tratarea unor paraziți intestinali. Efectele secundare ale ivermectinei pot fi grave, de la probleme dermatologice până la hepatită.

Trebuie spus și că ivermectina este investigată în continuare în diverse studii clinice și, în funcție de descoperirile făcute de acestea, recomandările pentru sau împotriva folosirea acestei soluții se pot schimba. Cert este că, până acum, nu există dovezi în favoarea utilizării.

Citatul este dintr-un articol foarte bun, care merita parcurs in intregime:  Uleiurile de șarpe și automedicația „luptă” împotriva COVID-19
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Reading can seriously damage your ignorance
 
The following users thanked this post: saureign

Offline VictorN

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1783 : 18.Oct.2021, 09:21:35 a.m. »
Ivermectina e un antiparazitar care nu și-a dovedit eficacitatea in studii clinice.
Iar avifavirul , la o scurta căutare pe PubMed, era in vara in studii clinice, de faza 2 chiar. Adică nu vrem vaccin trecut prin studii clinice, dar vrem medicament experimental rusesc?

Le-am zis părinților și bunicilor sa nu plece urechea la Antena3, Realitatea, B1 sau Romania TV, sunt un real cancer mediatic. La fel va sfătuiesc.
Daca vrei sa te informezi de la TV ai doua variante: Digi24 și ProTV, atât.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk
 

Offline ntire2000

Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1784 : 18.Oct.2021, 09:30:35 a.m. »
Astea de care ziceam eu se foloseau înainte de aparitia vaccinului.
Toamna trecuta, când nu era vaccin se puteau folosi, dar motivele politice primeaza de multe ori în fata sanatatii oamenilor.
Ungurii au acceptat si vaccin rusesc, au acceptat orice li s-a oferit pentru tratarea populatiei.
Multi au spus ca fac experimente pe propriul popor, dar acolo politicienii lor corupti n-au "reusit" sa erodeze prin tot felul de masuri contradictorii încrederea populatiei în tratament, ca dovada ca 60% din unguri sunt deja vaccinati.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 
The following users thanked this post: balanel

Offline VictorN

Re: Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1785 : 18.Oct.2021, 09:45:22 a.m. »
Stai puțin! Vaccin am avut înainte și mai mult decât majoritatea. A trebuit să vindem din el pentru că urma să expire. Aprovizionarea cu vaccinul nu a fost niciodată o problema.

Și apoi de ce să luăm vaccin rusesc cu eficacitate 60% când avem vaccinuri suficiente cu eficacitate peste 90%. Concetățenii noștri și la 90% au spus că degeaba ne vaccinam, la 60% ce ar mai fi spus?

Ungurii au vaccinat 60% pentru că asta a fost intenția lor de vaccinare, nu pentru că au avut mai mult vaccin. Sa nu încurcăm lucrurile.

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

 

Offline cad

Re: Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1786 : 18.Oct.2021, 12:06:53 p.m. »
Am gust, miros
Ziua a 5-a: nu am gust sau miros in proportie de vreo 95-98%. Ma simt mult mai bine, a trecut 90% din starea de curbatura.
« Ultima Modificare: 18.Oct.2021, 12:12:44 p.m. de toma »
  • SX4 S-Cross chel, da' rebel!
 

Offline ntire2000

Re: Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1787 : 19.Oct.2021, 08:52:44 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού
 

Offline VictorN

Re: Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1788 : 19.Oct.2021, 10:12:53 p.m. »
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34318930/

Trimis de pe al meu KB2003 folosind Tapatalk

 

Offline ntire2000

Re: Re: Despre Coronavirus
« Răspuns #1789 : 19.Oct.2021, 10:18:35 p.m. »
In traducere, "Ivermectina, un agent antiparazitar utilizat pentru tratarea infestărilor parazitare, inhibă replicarea virușilor in vitro. Modul de acțiune antiviral al ivermectinei sugerează un efect inhibitor asupra replicării severe a sindromului respirator acut coronavirus 2 (SARS-CoV-2) în stadiile incipiente ale infecției."

"În prezent, dovezile privind eficacitatea și siguranța ivermectinei pentru prevenirea infecției cu SARS-CoV-2 și a tratamentului cu COVID-19 sunt contradictorii."

Deci cu acceptul pacientului, doctorii recurg la tratamente contradictorii din disperarea de a vedea oameni murind cu zile.
Contradictoriu însemnând 3 USD cutia cu 10 capsule.

Nu combat folosirea vaccinului si efectele clare ale acestuia ca tratament preventiv, în locul unui medicament care trateaza boala deja instalata.
Doar ca între 30 USD doza de vaccin si 3 USD o cutie de "placebo" e cale (si profit) destul de lunga.
Si este o vorba în popor, "banii vorbesc"....
« Ultima Modificare: 19.Oct.2021, 10:31:52 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού