Autor Subiect: Help Suzuki Grand Vitara debitmetru de aer!  (Citit de 1667 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Andreiii

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
Help Suzuki Grand Vitara debitmetru de aer!
« : 05.Dec.2019, 09:27:53 p.m. »
Buna ziua, am un suzuki Grand vitara 2006 varianta cu 3 usi motor diesel 1.9 DDIS F9Q.Problema la ea e ca atunci cand apas pedala de acceleratie la maxim masina nu accelereaza decat daca trece de o turatie de 2200 turatii.Are momente cand e ok si momente cand face asa si e destul de periculos de condus in felul acesta..Daca scot mufa de la debitmetru merge de mananca asfalt.Am fost la 2 mecanici si toti mi-au spus ca problema este debitmetrul de aer deoarece aceasta e eroarea primita pe tester.Am mers la reprezentanta la suzuki si mi s-a spus la fel.Am cumparat un debitmetru nou original de la reprezentanta si mi l-au montat.Problema a ramas exact aceeasi.V-ati mai intalnit cu aceasta situatie vreodata?Nu pot sa imi explic ca in momentul cand scot mufa merge fara probleme iar cand o pun la loc nu mai merge mai ales ca debitmetrul e original de la ei.
  • Suzuki Grand Vitara

Offline kellogs

Re: Help Suzuki Grand Vitara debitmetru de aer!
« Răspuns #1 : 06.Dec.2019, 12:23:35 a.m. »
Ai si dat banii pe alt debitmetru... verifica sa nu fie vreun scurt in mufa deitmetrului (cea de merge la calculatorul masinii). Urmatoarea treaba ar fi sa verifici continuitatea traseelor electrice de la aceeasi mufa la acelasi calculator.
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Andreiii

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Cluj
Re: Help Suzuki Grand Vitara debitmetru de aer!
« Răspuns #2 : 06.Dec.2019, 07:29:23 a.m. »
E posibil sa fie si o problema de soft oare?Felul in care calculatorul interpreteaza informatile trimise de debitmetru?ce ar fi de facut in acest caz?multumesc pt raspuns
  • Suzuki Grand Vitara