Autor Subiect: Noul SX4  (Citit de 28348 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Noul SX4
« Răspuns #130 : 14.Iun.2010, 05:25:05 p.m. »
Din cate stiam eu (la modelul vechi, cel putin) GS 4x4 era varianta cea mai echipata, adica cu de toate, inclusiv scaune incalzite, ESP, MP3 :-/ De nu rogi dealerul respectiv sa iti trimita pe mail oferta pentru masina respectiva, in care sa precizeze toate dotarile?

Edit: uite ce scrie pe site-ul Suzuki Romania despre varianta GS 4x4: http://www.suzuki.ro/autoturisme/modele/noul-sx4/sx4-1-6-gs-4wd-esp/ Printre dotari sunt si scaune incalzite fata, asa ca eu zic sa mai intrebi ce fel de varianta iti livreaza oamenii astia?
« Ultima Modificare: 14.Iun.2010, 05:27:34 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline vimp

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #131 : 14.Iun.2010, 05:39:21 p.m. »
Am gasit varianta asta la 2 dealeri. Ambii spun ca varianta asta este GS-ul stiut, mai putin scaunele incalzite. Ei spun ca sunt importuri aduse din productii pentru alte tari, asta intrucat productia actuala de GS4x4 pentru romania este in stadiul in care comenzile noi duc la o lista de asteptare pentru sfarsitul lunii iulie, inceputul lui august.
Ultimul dealer cu care am discutat a zis ca ar fi vorba de modele pentru piata franceza.
Desigur ca o sa cer lista de dotari, mai mult, o sa merg sa vad exemplarul cu ochii mei, dar, as dori sa fiu pregatit. Adica sa am temele facute.
Ms.

Offline hugbear

« Răspuns #132 : 15.Iun.2010, 12:24:11 a.m. »
Intr-adevar, dotarile pot diferi in functie de piete. Una din dotari este incalzirea in scaune. Deci e foarte probabil ca dealer-ul sa aibe perfecta dreptate. Depinde cat de mult tii tu la incalzire si cat de mult e dispus dealer-ul sa lase la pret pentru lipsa ei... ;). Eu zic ca aici e loc de negociere. :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vimp

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #133 : 15.Iun.2010, 03:56:45 a.m. »
Unul din dealeri lasa 130EUR, celalalt este dispus sa pune el incalzirea. Acum teama mi-e ca nu-i acelasi lucru ca atunci cand masina vine cu dotarile din fabrica.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #134 : 15.Iun.2010, 08:23:51 a.m. »
Pot confirma si eu despre GS-ul fara scaune incalzite. Sunt niste masini dintr-un lot destinat unor tari cu temperaturi destul de mari si atunci incalzirea in scaun nu-si mai are rostul. Avem si noi unul sau doua parca...Stiu ca l-am vazut cand a venit si mi s-a parut si mie dubios :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #135 : 15.Iun.2010, 08:32:17 a.m. »
Si are acelasi pret de catalog ca unul cu scaune incalzite sau e putin mai ieftin? Fara abilitatea clientului de a negocia, bineinteles.  :)

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #136 : 15.Iun.2010, 08:33:22 a.m. »
Asta sincer sa fiu nu am nici cea mai mica idee dar o sa pun o intrebare si revin cu raspuns.

Later edit: Pretul este mai mic cu 130,9 Euro tva inclus.
« Ultima Modificare: 15.Iun.2010, 08:43:27 a.m. de WayOfLife »
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline vimp

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #137 : 15.Iun.2010, 11:19:13 a.m. »
De fapt asteptam si interventia ta, multumesc.
Stii cumva pentru ce tari mai calde ar fi loturile respective. Ma gandesc sa nu fie alte standarde de calitate.

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #138 : 15.Iun.2010, 11:45:14 a.m. »
Ironia sortii face ca tocmai acum 10 minute sa fi predat un sx4 din acesta fara incalzire in scaune. :) Din pacate, nu stiu pentru ce tari se fabrica aceasta masina dar standardul de calitate este acelasi masina fiind verificata si transportata via Esztergom (de unde vin si celelalte). Nu am observat absolut nimic diferit la acest model decat la celelalte.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #139 : 15.Iun.2010, 11:57:55 a.m. »
Probabil ca-i facuta pentru tarile cu un climat mai bland din Europa (mai din sud ma gandesc).
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!