Autor Subiect: Camera marsarier  (Citit de 2209 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fsa

Camera marsarier
« : 14.Nov.2019, 06:59:48 p.m. »
Vreau sa montez o camera pentru dat cu spatele plus un monitoras pliabil care trebuie lipit pe bord. Are cineva experienta cu asa ceva? Astept si recomandari privind modelul, marca dispozitivelor, cum si pe unde poate fi tras cablul video, cum poate fi montata camera (gaurit ceva sau montat altfel).
  • Suzuki Vitara Cool 1.6

Offline enicky

Re: Camera marsarier
« Răspuns #1 : 14.Nov.2019, 07:19:43 p.m. »
   @fsa exista mai multe variante de camere cu monitor, dar aici pe forum nu si-a montat nimeni asa ceva.
 Vitara Cool este un model mai putin cautat/cumparat, eu insumi am recurs la diferite modificari/imbunatatiri, ultima fiind chiar un suport de numar cu camera video, dar pt. care folosesc unitatea din bord, unitate tot aftermarket.
     Mai multe detalii gasesti la mine in jurnal(pag.74-75), dar ce-ti pot spune este ca eu avand si senzori, n-o prea folosesc. Am facut cateva teste comparative cu senzorii si totusi am impresia ca ma pot baza mai mult pe oglinzi si senzori decat pe camera ! Este buna si camera, vezi bine si clar in spate, am ramas uimit cat de bine vede si noaptea, dar parca n-as face o parcare fara sa folosesc si oglinzile.
    Evita low-cost-ul, cauta ceva cu rezolutie mai buna si urmareste si review-urile de pe site-urile respective.
Cablaj nu are masina, cablul(vine cu camera) se trage pe la chedere(functie de situatie), dar orice centru de montaj alarme, boxe, unitati media iti poate face montajul la un pret convebabil.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

« Răspuns #2 : 15.Nov.2019, 10:39:47 a.m. »
Poti lua camera de marsarier cu display pe oglinda retrovizoare.

Asa ceva :

Offline ntire2000

« Răspuns #3 : 15.Nov.2019, 02:05:25 p.m. »
Tu ai vazut ce pret are?  :-))
La banii aia cred ca iei de la producator.
« Ultima Modificare: 15.Nov.2019, 02:21:34 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline bisti

« Răspuns #4 : 15.Nov.2019, 03:46:24 p.m. »
Ala era un model orientativ. El stie cat vrea sa investeasca si ce calitate doreste.
Mai exista si asa ceva :

https://www.aliexpress.com/item/4000141977714.html