Autor Subiect: Dan Diaconescu vs Suzuki ,sau Chuck Norris al romanilor?  (Citit de 2969 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Nu ma uit pe 0TV, dar in seara asta butonam,si din pacate m-am nimerit aproape de  sfarsitul primei parti din emisiunea(mult iubita :D)lui, in care era invitat un pagubit al unui dealer Suzuki  din Bacau.Titlul suna asa: A DAT 17000 DE EURO ACUM 2 ANI PE UN SUZUKI SI NU A PRIMIT MASINA NICI PANA IN ZIUA DE AZI.Nasol,saracu' om, sa nu fi in pilea lui,in timp ce il anuntam si pe @cristyyy si apoi pe @razaku...auzi,mai sunt inca vreo 10 bucati de insi in aceeasi situatie!!!Foarte tare nene.Ok,ce m-a deranjat la dl. Senzationescu, a fost ca in incheierea discutiei cu tipul respectiv, s-a exprimat ceva de genul:
- nu mai dati bani in avans pe masinile Suzuki, fiindca iata ce vi se poate intampla;
-participati la concursul nostru de sambata............
-(ultima si cea mai tare)Aveti grije cu masinile astea Suzuki si cu dealerii ,ca iata ce patiti!
Fraticaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Iti vine sa te duci peste prost si sa ii dai in cap cu masinile Suzuki,sau sa-l dai cu capu'n ele!!!!!
Fara cuvinte!!!!!!!!!!!!!!

Ma scuzati!Nu am Suzuki(personal) dar ,nu conteaza!
« Ultima Modificare: 04.Aug.2009, 09:59:02 p.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

razak

• Vizitator
Re: Dan Diaconescu vs Suzuki ,sau Chuck Norris al romanilor?
« Răspuns #1 : 04.Aug.2009, 09:57:45 p.m. »
il dam cu capu de golf ca ala mai are niste schije de la fibra si tabla ceva mai groasa :D nu-mi stric swiftu pe capu lu ala care da mertane adevarate de 50.000 euro =))

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 04.Aug.2009, 10:17:30 p.m. »
Ii vorba de asa zisul dealer Self Motors care nu are nicio treaba in mod oficial cu Suzuki. Este un importator "particular" ca sa zic asa. Eu zic ca in primul rand  este greseala tepuitilor pentru ca n-au cascat mai bine ochii inainte de a arunca cu banii.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

razak

• Vizitator
« Răspuns #3 : 04.Aug.2009, 10:25:07 p.m. »
lasa asta, idiotu a adus ceva prejudicii de imagine suzuki romania

pe giovani nu-l invita la el la emisiune?  =))

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #4 : 04.Aug.2009, 10:26:08 p.m. »
Ok, dar ala (D.D),care este un "ziarist"s-a informat din timp si in timpul emisiunii ,nu a aberat! :notlst:

Offline hugbear

« Răspuns #5 : 04.Aug.2009, 10:50:09 p.m. »
Pe de o parte ma doare ca, din cauza unui asa-zis "dealer" smenar a fost patat numele unei marci care nu merita acet lucru. Pe partea cealalta, este extrem de trist sa vezi oameni care de doi ani asteapta o masina pe care au platit-o. Dar toate astea se intampla dintr-un singur motiv: pentru ca la Suzuki Romania se platesc salariile degeaba!! Daca s-ar fi implicat corespunzator in verificarea si autorizarea dealerilor si service-urilor, ca si in rezolvarea problemelor clientilor platitori, nu s-ar fi ajuns aici.

Dar tot e ceva imbucurator in cheastia asta: in momentul asta, Suzuki Romania este obligata sa ia atitudine, cel putin in privinta prejudiciului nejustificat de imagine (nu cred ca ungurii sau japonezii sunt foarte incantati ca brand-ul din care-si castiga painea este terfelit in public fara motiv). In mod normal, ar trebui sa rezolve si poblema omului (sau oamenilor) dar ma tem ca deja neuronii domniilor lor ar fi supusi unui stres mult prea mare. Sunt extrem de curios daca macar de data asta vor face ceva care sa justifice cat de cat paycheck-ul lunar! Altfel, nu-s decat niste papusi de carton cu care se sterge la fund orice ziarist facut la fara-frecventa!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sprite

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #6 : 05.Aug.2009, 09:51:22 a.m. »
N-are legatura cu Suzuki Romania. Atata timp cat nu e dealer oficial si e doar un particular, n-are ce sa-i faca. Ala a luat masinile pe banii lui si le vinde mai departe, e ca si cum ti-ai vinde tu masina; ce sa-ti faca suzuki?
A, ar putea sa se dea la Diaconescu pentru ca a mentionat suzuki in loc de dealerul respectiv, asta da. Dar probabil ca o sa dea dezmintire prin vreo emisiune, asa ca s-a scos. Cine naiba ii urmareste emisiunile?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #7 : 05.Aug.2009, 09:53:47 a.m. »
Cine naiba ii urmareste emisiunile?

Intr-adevar! =))

PS: imi place de Luci ce atasat e de Suzuki :P >:D<
« Ultima Modificare: 05.Aug.2009, 10:01:28 a.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #8 : 05.Aug.2009, 12:05:32 p.m. »
Mi se pare normal, atata timp cat in familie , eu am recomandat un Jimny(taica-miu) si un Grand Vitara(in loc de SX4 :D, varului meu)si fiindca sunt printre voi de atata timp.

Offline hugbear

« Răspuns #9 : 05.Aug.2009, 06:30:21 p.m. »
N-are legatura cu Suzuki Romania.
Ba are TOATA legatura! Baietii de la S.R. nu vand masini, nu fac revizii, nu-ti repara masina. Singurul lor job este sa reprezinte brand-ul Suzuki in Romania, adica sa aiba grija inclusiv ca situatii de genul asta sa nu aiba loc.
« Ultima Modificare: 05.Aug.2009, 11:40:49 p.m. de hugbear »
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon