Autor Subiect: Soveja  (Citit de 4864 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dragon

Soveja
« : 26.Iul.2009, 08:52:01 p.m. »
Am vrut sa vizitez Soveja.Am ajuns de la Focsani la Lepsa extrem de dezamagit de drumul foarte prost ,execrabil.Nu recomand nimanui sa se duca acolo!Eu unul nu ma mai duc acolo niciodata,poate peste vreo citiva ani daca or repara drumul complet.Am mai vazut oameni mergind intr-acolo,si m-am mirat.Oare chiar nimeni n-o fi stii ce-i asteapta ?!Sint citeva sectoare de drum zici ca sunt dupa bombardament,unde maxim viteza a 2-a putea fi folosita!Daca tineti la masinile voastre ,NU mergeti  la Soveja! Probabil de aceea nici nu apare pe harta Gps!Cred ca la a doua revizie trebuie inspectate cu atentie suspensiiile si bucsele si orice s-ar fi putut slabi! :w
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline hugbear

Re: Soveja
« Răspuns #1 : 26.Iul.2009, 09:20:12 p.m. »
Asta nu-i nimic! Bine ca n-ai mers catre Gresu, sa treci in Covasna, acolo sa fi vazut "drum"! Ar putea rivaliza cu Transalpina, mai putin serpentinele, altitudinea, peisajul si restul lucrurilor ce fac DN67C ceea ce (inca mai) este!  X-(
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline >pexic<

« Răspuns #2 : 27.Iul.2009, 01:03:16 p.m. »
ok dragon, thx for the info :) am trecut Soveja pe lista urmatoarelor excursii :)
ceva poze ai facut ? 
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline dragon

« Răspuns #3 : 27.Iul.2009, 10:24:03 p.m. »
Eram extrem de nervos! Nu am facut nici o poza! Nu stiam cum sa scap de acolo....Pacat de peisaj!Drumul foarte rau! Cineva ar trebui penalizat ori demis pentru calitatea drumului respectiv! :baston:

Post Merge: 27.Iul.2009, 10:30:20 p.m.
Vad ca cineva (inca mai) doreste sa mearga la Soveja sau Lepsa!Treaba voastra! Poate daca mergeti prin gropi numai cu viteza intiia...Ori poate nu va pasa de piesele de schimb care o sa le schimbati cu mult timp mai repede decit normal.Nu supraestimati masinile!Mai ginditi-va,va rog frumos!Am vazut masini foarte scumpe prin zona aceea si sincer mi-era mila de ele.Mai lasati sa treaca vreo citiva ani sa mai repare acel drum!
« Ultima Modificare: 27.Iul.2009, 10:30:20 p.m. de dragon »
  • Suzuki SX4 1.9 DDIS
Memento mori!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #4 : 28.Iul.2009, 11:35:14 a.m. »
Nu-l cunosti pe @pexic :D El e mare amator de offroad. Cu cat mai putin asfalt, cu atat mai bine! >:)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8047
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #5 : 28.Iul.2009, 02:19:12 p.m. »
Nu puteai merge paralel cu drumul? :D
Go Terios!!!:)

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #6 : 28.Iul.2009, 09:26:12 p.m. »
"Am vrut sa vizitez Soveja.Am ajuns de la Focsani la Lepsa extrem de dezamagit de drumul foarte prost ,execrabil.Nu recomand nimanui sa se duca acolo!Eu unul nu ma mai duc acolo niciodata,poate peste vreo citiva ani daca or repara drumul complet.Am mai vazut oameni mergind intr-acolo,si m-am mirat.Oare chiar nimeni n-o fi stii ce-i asteapta ?!Sint citeva sectoare de drum zici ca sunt dupa bombardament,unde maxim viteza a 2-a putea fi folosita!"

Ca sa lamurim un lucru. Din primavara, au reusit sa dea in folosinta NOUL DRUM dintre Focsani si Lepsa.Are cateva zone, in total cativa Km(3-4) din 50., pana la Tulnici, cu gropi, poduri in reparatie,un singur sens cu semafor, etc...Cunosc aceste drumuri, deoarece am crescut la Tulnici(langa Lepsa), si merg de 4-5 ori pe an acolo.
Am mers pe acest drum ultima data acum o luna.SUPER DRUM, inafara de zonele la care inca se lucreaza.Nu se rupe nici o suzika, nici o alta masina pe acolo.Tot galatiul si toata constanta, si cei care au vile la lepsa-gresu, si cei care merg la pensiuni, pe acolo merg.Buuuun.

De la Tulnici la Lepsa sunt 10 km, drumul este inca nereparat.Dar nu catastrofal.

"Daca tineti la masinile voastre ,NU mergeti  la Soveja! "

Discutam de Lepsa, parca.
Pentru Soveja, de la focsani sau tisita se merge pe CU TOTUL ALT drum spre Soveja, drumul este super civilizat.
In cazul in care ii trece cuiva prin minte sa ajunga prin lepsa in soveja, atunci trebuie sa stiti ca drumul dintre lepsa si soveja este INCHIS!!!Eu am intrat cu suzika, v-am povestit la jurnalul de bord, si...nu am murit.@Pexic, o sa iti placa sigur, treci si prin apa, drumul e numai prin padure ;)

@Hugbear, drumul de la lepsa -gresu este ok.De la gresu pana la tg secuiesc este catastrofal, la el se va lucra in urmatorii 3 ani...Va deveni drum european.Dupa cat de repede s-a lucrat la sectorul Focsani-Tulnici, sunt convinsa ca vor reusi sa se incadreze in timp.

Zona este superba.
Cine vrea autostrada, sa stea la o parte.

:)
« Ultima Modificare: 28.Iul.2009, 09:30:26 p.m. de Suzika »
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline hugbear

« Răspuns #7 : 28.Iul.2009, 10:17:33 p.m. »
O sa fiu un pic off-topic, desi pe undeva se leaga...
Acum vreo 2 ani am zis sa merg si eu la Lepsa, ca tot galateanul (cum bine zicea Suzika :) ). Pe atunci aveam un Loganel luat SH. Dintr-o eroare de co-pilotaj, din Focsani am luat-o prin Odobesti, iesind in DN2D abia la Bolotesti. Ei bine, aceasta portiune de drum a fost fatala masinutei: deja fusese lovita frontal de fostul proprietar (suficient de tare sa-i sara airbag-urile), iar coloana de directie in loc sa fie schimbata, a fost "trasa" la loc. Chiar cand am intrat pe DN in Bolotesti mi-au cazut in pantofi rolele de la rulmentul coloanei. Faza de infarct, mai ales ca nimerisem exact intr-o zona in care se lucra pe vreo 500 de metri si nu puteam trage pe dreapta... In fine, dupa niste telefoane am fost asigurat ca nu-i catastrofal, pot continua cu grija, dar acela a fost momentul cand am hotarat ca-mi trebuie alta masina. Cateva luni (si niste mii de euro) mai tarziu am ajuns eu proprietar pe Zuza :D . Ca o paranteza, zona e intr-adevar frumoasa si plina de oxigen, dar in weekend pare un cartier galateano-braileano-divers. Cu bune si mai ales cu rele (manele la greu). Evident, localnicii n-au nici o vina, ei ofera doar cazarea, gunoiul e "materialul clientului"... Cautand cazare, ne uitam la marea de masini de shme si pitzi cu numere "limitrofe" si ne gandeam ca daca nu gasim cazare decat la sosea, ne intoarcem la Galati. Insa chiar cand sa iesim din sat catre casa, am vazut un semn: Cabana "Barlogul Ursului" (go figure! :D ) 2,5km. Am zis sa vedem ce-i cu ea, si intr-adevar era izolata, asa ca ne-am cazat acolo. Conditiile si pretul nu se prea pupau, dar am avut parte de multa LINISTE!!!

Scuze de off-topicul imens...

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline hugbear

« Răspuns #8 : 29.Iul.2009, 08:59:59 a.m. »
dragon, cred ca am citit cu totii post-ul Suzikai de mai sus, era ceva anume ce voiai sa subliniezi? Voiai comentezi o parte din mesajul ei? Pentru ca altfel nu prea vad rostul unui citat integral al unui post pe aceeasi pagina, fara a adauga nimic! Sa speram ca a fost doar o eroare de editare...

Khaos edit: Am sters postarea in care era doar un citat. @dragon, daca vrei sa postezi, apasa "Reply" sau daca vrei sa raspunzi la un citat, apasa "Quote", dar nu-l tranti pe tot acolo, selecteaza bucata care te intereseaza. Merci!
« Ultima Modificare: 29.Iul.2009, 09:33:08 a.m. de ..::Khaos::.. »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 29.Iul.2009, 01:48:16 p.m. »
Asta nu-i nimic! Bine ca n-ai mers catre Gresu, sa treci in Covasna, acolo sa fi vazut "drum"! Ar putea rivaliza cu Transalpina, mai putin serpentinele, altitudinea, peisajul si restul lucrurilor ce fac DN67C ceea ce (inca mai) este!  X-(

Adevarat...am facut eu traseul asta anul trecut by Skoda...offroad adevarat  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!