Buna Ziua din nou ...Big trouble with my Suzy !!!
Nu am terminat bine de revizionat articulatia omocinetica fata , cand sa scot masina din garaj calcand frana am observant ca mi se aprindea slabut bordul - adica luminile din bord - adica pozitiile !!!
Pfoaiii ...nu imi venea sa cred ! Ma dau jos pun pe cineva sa imi calce frana, cand ma uit in spate se aprindeau pozitiile si pe fata si pe spate dar nu la intensitate maxima, bineinteles si cu stopurile de frana impreuna
Dau o tura si cand semnalizez si calc iarasi frana mi se grabeste semnalizarea pe repede inainte de zici ca aveam un bec ars . ...bai zic ...nu se poate - nu imi venea sa cred ! Stand in garaj a luat-o razna instalatia electrica ...
Dau sa inchid masina din telecomanda se inchide , clipoceste semnalizarea si vad ca se aprinde si stopul din spate cel de sus din luneta .
Am crezut ca inebunesc ...toate mergeau anapoda .
Clar ..ceva s-a intamplat un scurt circuit ...o atingere ...o masa ceva lipsea sau era in plus .
Pun si eu o intrebare pe la niste prieteni asa ca sa imi formez o perere - concluzia este LIPSA MASA ! (ca scaune aveam destule in atelier )

Cand facea toate nebuniile acestea am notat ca si in device- ul acela pentru remorca care sta in partea din spate a masinii se auzeua cum clampaneau releele in el de numa . Initial mi-am zis ca acel device e de vina si ca s-a defectat deorece toate comenzile pentru remorca intra prin el in instalatie spate .
Cei care au carlig de remorca au un device montat din fabrica in partea soferului spate care preia sarcina de pe consumatori-remorca atunci cand ea este concetata la instalatia electrica a masinii.
Eram convins asa cum v-am spus ca acolo era problema pentru ca auzeam releele din cutie ca se agitau cand calcam frana .
Dar aveam o pista de plecare , desi ulterior dupa alte sapatauri cauza problemei era alta . Mentionez ca pe NET nu am gasit nici o informatie legata de aceasta problema la Suzuki Jimny. Am verificat si mufa remorcii viziv dar era impecabila fara nici o problema .
Iata ca eu am am patit-o ...
Am facut si un video ca sa vedeti cum s-a aprins pomul de craciun pe spate ...