Autor Subiect: Sfat achizitie Baleno  (Citit de 7561 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline andrei_g

Re: Sfat achizitie Baleno
« Răspuns #30 : 14.Sep.2018, 01:51:55 p.m. »
Ca si posesor de GL m-as putea plange doar de lipsa pilotului automat, in schimb lejeritatea cu care accelereaza compenseaza. Scaunul este foarte comfortabil, acelasi comfort ca si pe S-Cross, parerea mea. Ca sa nu mai zic ca desi pare a fi o masina mica, Baleno este imensa la interior in ceea ce priveste scaunul soferului si al pasagerului, doar in spate e problematic daca ai peste 1.80. Si avand in vedere ca rabla e in floare de ce sa nu profiti, plus ca mai si eco bonus ca are emisiile mici.
  • SX4 S-Cross, Baleno

The following users thanked this post: riseof

Offline croco

« Răspuns #31 : 14.Sep.2018, 02:27:56 p.m. »
Eu am stat in spate o distanta scurta, pentru curiozitatea mea, ce am remarcat e ca nu ating cu genunchii de scaunul din fata si nu dau cu capul de plafon, am fost singur pe bancheta dar totusi cred ca 3 persoane nu ar fi stat lejer.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Soimu

« Răspuns #32 : 14.Sep.2018, 09:24:11 p.m. »
Eu am stat in spate o distanta scurta, pentru curiozitatea mea, ce am remarcat e ca nu ating cu genunchii de scaunul din fata si nu dau cu capul de plafon, am fost singur pe bancheta dar totusi cred ca 3 persoane nu ar fi stat lejer.

Cred ca in nicio masina sub 40 k euro 3 persoane in spate nu stau lejer (2 da!)...dar depinde si cu cine stai si unde mergi!...pai imi amintesc ca nici nu ma interesa lejeritatea, cand mergeam 5 ore cu personalul celebru de ora 1 noaptea la Costinesti, sedeam cot la cot 8 persoane in compartiment, ca sa stau in camping, sa merg la dans in BTT, sa fac pluta la autoservire si nudism spre vapor...
O masina incarcata in spate cu mai mult de 2 adulti nu e in optim...cu 3 copii e ok. Dar sa calatoresti singur in spate, sa nu ai grija condusului e de vis....iti poti allege orice pozitie vrei, pe orice parte inclusive culcat si cu picioarele pe cotiere :P

Revenind la Baleno, mie mi-a facut o impresie excelenta vis-à-vis de spatiul interior pt. categoria lui!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline croco

« Răspuns #33 : 14.Sep.2018, 09:54:25 p.m. »

Cred ca in nicio masina sub 40 k euro 3 persoane in spate nu stau lejer (2 da!)...dar depinde si cu cine stai si unde mergi!...pai imi amintesc ca nici nu ma interesa lejeritatea, cand mergeam 5 ore cu personalul celebru de ora 1 noaptea la Costinesti, sedeam cot la cot 8 persoane in compartiment, ca sa stau in camping, sa merg la dans in BTT, sa fac pluta la autoservire si nudism spre vapor...
O masina incarcata in spate cu mai mult de 2 adulti nu e in optim...cu 3 copii e ok. Dar sa calatoresti singur in spate, sa nu ai grija condusului e de vis....iti poti allege orice pozitie vrei, pe orice parte inclusive culcat si cu picioarele pe cotiere :P

Am prins si vremurile alea. Ce vremuri... :)
Dar pe bilet dadeam 100 de lei iar pe masina am dat 13000+ de euro, alte pretentii decat la tren  :D
Din pacate e inoportun sa stau singur in spate la Balenuta dar ideea ta de confort nu e rea...
Ca sa nu fiu offtopic , @hippo orice versiune ai achizitiona vei fi multumit de spatiul interior si portbagaj, pentru oras.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Myhay

« Răspuns #34 : 14.Sep.2018, 10:57:18 p.m. »
Eu pana la Baleno nu am mai vazut masina in care in spate sa nu ating cu genunchii de spatarul la scaun ( si eu tin scaunul tras in spate nu cu volanul in gat) sau sa nu intru cu laba piciorului sub scaunul din fata pana la glezne. Am mers in multe masini in spate inclusiv intr-un A4 an 2010-2012 parca si nu am stat asa lejer ca in Baleno in spate. In talon era mentionat 5 locuri la acel Audi dar nu puteau sta mai mult de 2 persoane in spate , locul din mijloc fiind inaltat iar locurile stanga-dreapta din extremitati adancite pentru confort.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #35 : 14.Sep.2018, 10:58:36 p.m. »
Nu te-ai urcat in s-cross?
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Myhay

« Răspuns #36 : 15.Sep.2018, 12:12:09 p.m. »
Ba da si parca nu era la fel...nu stateam la fel de lejer in spate.... Si m-am exprimat gresit , ma refeream la masinile din clasa lui Baleno sau prin zona aia. Asa normal ca intr-o limuzina sau mai stiu eu de barca de masina stai lungit ca pe canapea.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

« Răspuns #37 : 15.Sep.2018, 02:23:01 p.m. »
Sa va povestesc ceva amuzant
Am avut mai multe drumuri de facut cu ocazia organizarii unei petreceri si am trecut pe langa reprezentanta  de pe bld Expozitiei, nu-i dau numele sa nu o fac mai rau de ras
M-am oprit sa vad cum e scaunul de Baleno, evident nu aveau Baleno
Am intrat in vorba cu unul din cei doi mosi din Muptets care se ocupa de vanzari, care a facut ochii mari cand l-am intrebat de Baleno
Citez
-noi nu importam porcarii facute in India, am vandut una singura dar nu mai aducem asa ceva, luati dom’le un swift nu chestii indiene , ha ha

Nb
Asta era acelasi care nu mi-a trimis oferta de jimny de 2 ani
Iar jimnyul de teste inca il au

Offline gabi males

« Răspuns #38 : 15.Sep.2018, 02:36:42 p.m. »
Ca sa mentin tonul amuzant...la mine gasesti ceea ce cauti  :-)).
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

« Răspuns #39 : 15.Sep.2018, 02:44:26 p.m. »
Sa respir un pic si iti fac o vizita