0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Partial corectPoti lua una cu istoric si o testeziIti asumi un buget rezonabil de reparatiiEu am avut masini noi si sh, daca le verifici nu vad de ce sa iei o porcarie ieftina numai pentru ca e noua
Depinde de buget, 6000€ In plus pentru a 2-a masina nu sunt putini bani. da, asa zicea si tova pana s-a urcat intr-un Swift nou la un drive-test la dealer; dupa aia a bagat textul "o viata avem..."Iar vis a vis de masini cu resursa depasita, zi ceva de saabul meu de 23 de ani care e perfect dpdv tehnic dupa un rk de 2000 € la calea de rulare si cateva piese de caroserie. 😂 (maine il alerg pe Transfagarasan) Nu pot sa zic nimic de SAAB, stiu ca sunt masini exceptionale cum nu se mai fac azi...si eu am ratat un Rover din 1995 care era la vanzare in Ploiesti cu 1000 euro ca l-a luat inainte un samsar; ulterior a aparut in 2 saptamani la 2800 euroRevenind ontopic, eu zic sa cauti un swift pt doamna, manual si sa-l verifici bine dpdv tehnic, iar cu o minima investitie ii dai o noua tinerete. Daca fraza e pt.mine, da am cautat cam 2 ani, numai bube am gasit si samsarizate, asa ca am esuat in final pe masina noua si doamna are satisfactie maxima. Daca este pt. deschizatorul topicului, e bine sa caute, poate este norocos.