Hmm sunt multe de spus. Ca posesor de un an:
Mai strange ceva si ia-ti din 2010 cand au inceput sa se fabrice euro5. Au si cutia modificata, treapta 5 mai lunga. La euro4 au fost cel putin initial probleme cu dpf. Motorizarea diesel nu are cutie automata. Motor 1.9 dci Renault, foarte rezistent daca ai grija de el. Injectie Bosch, nu face probleme in general. Cuplu ok putere ok (se putea si un motor mai mare).
Masina arata f bine ca design, construita simplu, interiorul cam ieftineala dar se poate imbunatati. Orice se poate demonta / monta foarte usor. Destul de spatioasa cu exceptia portbagajului, pozitia la volan superok.
Top: tractiunea. Merita toti banii. Imbinare intre clasic -fiabil (grupuri fata spate, diferential central, cutie transfer, reductor, cardane scurte) si modern (schimbarea modului de tractiune la buton). 4x4 permanent, simti cum trag toate rotile. Iarna da clasa la majoritatea asa-ziselor suv uri. Cutia de viteze si schimbatorul cam de tractor dar m am obisnuit. Nu e masina de fuga (max 180 am mers) . Consumul pe masura... dar trece pe unde alte suv uri doar se uita.
Asta foarte pe scurt. Pentru detalii mai concrete, intreaba.
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk