Autor Subiect: Instalatie GPL  (Citit de 3537 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Myssys

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Tulcea
Instalatie GPL
« : 08.Mar.2018, 06:15:18 p.m. »
Salut tuturor.

Doresc sa fac o achizitie de un GV 2.4 2009+ si sa-i montez o instalatie de GPL.
Intrebarea este, se poate monta un rezervor elicoidal in portbagaj; sau modelul acesta nu are acel cos pentru roata de rezerva?
  • Grand Vitara

Offline Myssys

• Newbie
  • *
    • Tulcea
Re: Instalatie GPL
« Răspuns #2 : 08.Mar.2018, 10:13:07 p.m. »
Sa inteleg ca masina nu are acel loc in portbagaj pentru roata de rezerva, ci doar pe haion .
M-ar putea ajuta o poza de la un proprietar din portbagaj de sub mocheta.
  • Grand Vitara

Offline steph

« Răspuns #3 : 09.Mar.2018, 02:19:54 a.m. »
Din moment ce roata e pusa pe haion din fabrica nu prea ar avea sens sa existe acel spatiu. Si unitandu-ma pe net cat de joasa e podeaua portbagajului sigur nu exista acel loc.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: Myssys

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 19.Mar.2018, 07:09:45 p.m. »
n-are loc pentru roata sub podeaua portbagajului. Are un spatiu de depozitare, cu capac, cam cat o servieta plina cu documente. Nu poti sa pui butelia acolo. Pe usa haionului in locul rotii nu merge, ca trebuie legata cu teava pana la motor si se rupe de la indoitura :)
Musai in portbagaj, inghite jumatate din portbagaj. Daca vrei, iti trimit foto cu portbagaj, butelie in care intra 43 (sau 48?) de litri.

Offline Myssys

• Newbie
  • *
    • Tulcea
« Răspuns #5 : 19.Mar.2018, 07:25:19 p.m. »
n-are loc pentru roata sub podeaua portbagajului. Are un spatiu de depozitare, cu capac, cam cat o servieta plina cu documente. Nu poti sa pui butelia acolo. Pe usa haionului in locul rotii nu merge, ca trebuie legata cu teava pana la motor si se rupe de la indoitura :)
Musai in portbagaj, inghite jumatate din portbagaj. Daca vrei, iti trimit foto cu portbagaj, butelie in care intra 43 (sau 48?) de litri.

Am vazut si eu cateva poze pe net si am ramas cu un gust amar. Nu pot să-mi iau un SUV ca sa car in portbagaj o butelie de GPL, mai ales ca o sa fie singura mea masina de zi cu zi.
  • Grand Vitara

Offline hugbear

« Răspuns #6 : 19.Mar.2018, 07:46:20 p.m. »
Dacă vrei neapărat GPL, butelia ai s-o cari în portbagaj indiferent că-ți iei SUV, berlină sau altceva. Dacă ți se pare o idee mai bună cu butelie toroidală în locul rezervei din portbagaj, ei bine, eu așa am la SX4 (am luat-o cu gazul montat) și nu-i nicio fericire: rezerva stă acum în portbagaj, la vedere. Cum o dai, tot nașpa e. E un compromis mare cu care trebuie să te împaci.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Myssys

• Newbie
  • *
    • Tulcea
« Răspuns #7 : 19.Mar.2018, 09:50:20 p.m. »
Dacă vrei neapărat GPL, butelia ai s-o cari în portbagaj indiferent că-ți iei SUV, berlină sau altceva. Dacă ți se pare o idee mai bună cu butelie toroidală în locul rezervei din portbagaj, ei bine, eu așa am la SX4 (am luat-o cu gazul montat) și nu-i nicio fericire: rezerva stă acum în portbagaj, la vedere. Cum o dai, tot nașpa e. E un compromis mare cu care trebuie să te împaci.
Cu cauciucuri Runflat sau un chit rapid de pene, nu rezolvi situatia?
  • Grand Vitara

Offline Ajax26

« Răspuns #8 : 19.Mar.2018, 10:29:51 p.m. »
Ba da.. Eu am pus rezerva în balcon si am avut 2 spray-uri de pana în portbagaj la o mașină pe care am instalat GPL cu rezervor toroidal. Nu am facut nici o pana până am vandut masina.
Văzând cum arata portbagajul la GV nu ti-as recomanda sa pui GPL.. mai bine te orientezi pe diesel daca faci multi km
  • SX4 S-CROSS 1.4 LUXUS AT ALLGRIP

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1659
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #9 : 20.Mar.2018, 01:55:04 a.m. »
Spray antipana este o gluma buna, nu recomand, chit de pana DA.
Am avut eu la mine cind eram prin Grecia tot 2 tuburi iar un cui în cauciuc a spus și ce daca a tinut vreo 50 km si cind eram pe autostrada a sarit imediat, am pus rezerva iar la prima iesire de pe autostrada am facut pana. Acea spuma iți blocheaza ventilul în valva si cam trebuie sa schimbi valva.
În 175.000 km cred ca am pus rezerva de 3 ori.
Eu am cel mai mic rezervor toroidal pus la SX4, dar tu la GV poti pune un rezervor mediu.
Iar problema cu diesel sincer opteaza pe benzinar, dieselul este cam pe duca prin Europa, curînd o sa ajunga si pe la noi valul
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite