Autor Subiect: Unghiuri atac, degajare si de inclinare laterala  (Citit de 2527 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Mike

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Unghiuri atac, degajare si de inclinare laterala
« : 01.Feb.2018, 06:22:32 p.m. »
Stimatilor as dori sa aflu unghiul maxim de inclinare laterala a unui GV.. nu am gasit aceasta informative... as vrea sa-mi montez pe bord un indicator pentru unghiuri insa nu stiu valoarea indicata de producator... multumesc
  • GV 1.9 DDiS 2010

Offline woe

• Full Member
  • Mesaje postate: 220
  • Gen: Bărbat
  • Viata-i scurta si dup-aia mori..
    • Bucuresti
Re: Unghiuri atac, degajare si de inclinare laterala
« Răspuns #1 : 24.Mar.2018, 07:48:04 p.m. »
Buna idee, si pe mine m ar ajuta, daca afli sau le stie cineva, cred ca exista app android care spune cat te inclini, trebuie sa aiba telefonul giroscop (cred ca se numeste, e senzor cu ajutorul caruia poti juca jocuri schimband directia prin inclinarea telefonului). Probabil cel de inclinare laterala, unghiurile de atac si degajare le stii cam degeaba, ca doar nu mergi cu compasul sa masori rampa sau panta pe care o treci.

Offline mhy

« Răspuns #2 : 24.Mar.2018, 09:27:19 p.m. »
"Ground clearance of 200mm and 29deg approach (front), 27deg departure (rear) and 19deg ramp (between the axle) angles are all competitive for a road-biased 4x4."

Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk

• Grand Vitara 1.9 dci 2010

Offline ulise

« Răspuns #3 : 22.Mai.2018, 01:40:30 p.m. »
Poti obtine date oficiale. insa nu sunt mereu valabile. Conteaza mult ce este sub roti- tip de sol, denivelari.  Si flerul soferului, ghidat de experienta.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.