0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Astăzi am intrat sub mașină sa vad suspensia. Varianta 2WD nu are tampoane de cauciuc la arcuri. Din curiozitate, am încărcat bancheta si portbagajul cu 150 kg, arcurile s-au comprimat cu 1/3 din lungimea inițială.
Săptămână trecuta am depus o sesizare la reprezentantă, în privința că suspensia e prea rigidă. Azi dimineață m-au sunat ca exista o rechemare din partea producătorului. Se schimbă arcurile si amortizoarele, la modelele 2x4 numai în fata, iar la 4x4 fată si spate.
Legat de confortul din spate, am discutat cu dealer-ul telefonic, apoi dupa o perioada fara raspuns am revenit cu mail si am fost sunat ca vor trebui schimbate componentele legate de suspensie... se pare ca exista un buletin de rechemare de la fabrica, asa cum a mai relatat un coleg, @Zatarra22, caruia tin sa ii multumesc pentru ca a scris despre acest lucru in jurnalul sau. Altfel cred ca as fi aflat mai tarziu de buletinul de rechemare.
Citat din: maxwell din 08.Ian.2018, 06:04:55 p.m.Astăzi am intrat sub mașină sa vad suspensia. Varianta 2WD nu are tampoane de cauciuc la arcuri. Din curiozitate, am încărcat bancheta si portbagajul cu 150 kg, arcurile s-au comprimat cu 1/3 din lungimea inițială.Si totusi se pare ca si la modelele 2WD exista probleme pe partea de suspensie.Citat din: Zatarra22 din 18.Iul.2017, 09:47:32 a.m.Săptămână trecuta am depus o sesizare la reprezentantă, în privința că suspensia e prea rigidă. Azi dimineață m-au sunat ca exista o rechemare din partea producătorului. Se schimbă arcurile si amortizoarele, la modelele 2x4 numai în fata, iar la 4x4 fată si spate.Citat din: cristianvasuica din 09.Aug.2017, 10:42:07 a.m.Legat de confortul din spate, am discutat cu dealer-ul telefonic, apoi dupa o perioada fara raspuns am revenit cu mail si am fost sunat ca vor trebui schimbate componentele legate de suspensie... se pare ca exista un buletin de rechemare de la fabrica, asa cum a mai relatat un coleg, @Zatarra22, caruia tin sa ii multumesc pentru ca a scris despre acest lucru in jurnalul sau. Altfel cred ca as fi aflat mai tarziu de buletinul de rechemare.
Colegul @Zatarra22 n-am mai intrat de mult in dialog cu noi. Parca el mergea la Oradea.