Autor Subiect: Suspensie noul Ignis  (Citit de 44922 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline gheata74

Re: Suspensie noul Ignis
« Răspuns #50 : 23.Ian.2018, 10:30:05 p.m. »
Sigur , aveți aceasi problema?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Offline Cristi R

« Răspuns #51 : 24.Ian.2018, 12:06:23 a.m. »
Buna seara inca odata!!
Desi nu pot sa stau pe fund si fac pe mine (inca) nu pot sa nu raspund deja prietenilor si fratilor mei de suferinta in ale Ignisului metehne.
gheata74 Citeste tot ce scrie aici in primele pagini. Acolo ai sa gasesti si alte dezavantaje ale masinii. Acum vorba cuiva de aici ...atat i-au dus mintea dar daca celelalte probleme sunt de conceptie, integrare si configurare care intr-un fel ni le-am asumat cumparand-o problema suspensiei este clar o problema de proiectare si fabricatie. Eu am primit prin amabilitatea unor domni de aici de pe forum informatia despre arcurile MAD si sunt pregatit financiar si sufleteste sa o aplic. Fara indoiala ca am sa spun aici impresiile despre cum se va comporta cu aceste arcuri si daca am aruncat banii pe geam sau nu desi logica spune ca at trebui sa functioneze foarte bine dupa reparatie. Deasemenea daca citesti tot vei vedea ce-ti vor spune la service fiindca si eu ca si F.Cristi am trecut deja de etapa asta si Kitul format din amortizoare si tampoane mai mici pe spate este total nesatisfacator si incomplet pentru o astfel de reparatie unde in principal vina este a arcurilor pe care nu inteleg de ce retarzii asa zis ingineri japonezi nu le-au inclus. C sa nu mai spun ca acest Kit pare conceput mai mult ca sa coboare si mai mult garda la sol care sigur sigur nu e de 170 cum scrie la fisa. Nu am masurat dar am pus Ignisul langa Koleos care are garda masurata de 188...ma rog acum ca are 5 ani deja probabil s-a mai lasat. Pai sincer va spun 8 mm ar fi fost aproape insesizabili..... da de unde ...cu putin efort Koleosul mai are putin si trece peste Ignis si cred ca o simte ca pe o nuca...Deci si aici este sigur o alta minciuna japoneza. Este sigur mai inalta decat fostul meu C3 ... Dar sigur nu se va ridica totusi la inaltimea lui calitativa. In fine gheata74 ai aici 2 variante pe care incercam sa le creionam cu totii cei care scriem aici.
1. Sa facem o petitie si o reclamatie cu privire la acest defect lucru cu care sunt perfect de acord si subscriu dar el ne va rezolva problema destul de tarziu cand mie probabil imi va pleca inca o piatra de la rinichi iar copilul tau va suferi si mai rau de la socurile statului in spate.
2. Sa incercam reparatia pe un fel de cont propriu cu arcurile cumparate de noi si partial cu kitul de reparatie japonez in sensul montarii noilor amortizoare din kitul de reparatie care mi s-a spus ca ar avea o cursa mai lunga deci ar fi mai potrivite cu niste arcuri mai lungi si mai solide.
  • Suzuki Ignis 2017

The following users thanked this post: Isaila_B

Offline Soimu

« Răspuns #52 : 24.Ian.2018, 12:18:50 a.m. »
Buna seara,

Gata, m-ati convins!...nu e bine sa cumperi in primii 1-2 ani masini de concept nou-lansate pe piata!...pt. ca e bine sa existe o perioada de feed-back de la utilizatori catre fabrica cu problemele aparute si care sa fie rezolvate de producator!

Deci din cele 3 la care urmeaza sa ne decidem raman doar 2(Ignisul a fost taiat de pe lista!): Swift si Celerio

Asta pentru ca nu mai suntem la prima tinerete, sa fim pasionati de auto si sa mutam muntii din loc, sa lucram cu placere la masini....admiram pe cei care isi iubesc masinile si au facut un frumos hobby in personalizarea si tunarea lor!...noi vrem doar sa le utilizam fara stress si dependenta prea mare de "tehnicieni"...nu mai mult decat normal!
  • 2018 SWIFT 1.2 PASSION 90 CP 2WD si 2018 IGNIS 1.2 GLX AllGrip

Offline shpeedy

« Răspuns #53 : 24.Ian.2018, 12:19:32 a.m. »
Cristi R: imi pare sincer rau de patania ta cu Ignisul si de problemele de sanatate de care te lovesti, dar o sa am rugamintea ca in postarile tale de acum incolo sa eviti formularile tendentioase/jignitoare, propunerea mea fiind sa te rezumi la prezentarea faptelor.

Toate cele bune si insanatosire grabnica!
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

The following users thanked this post: Cristi R

Offline f.cristi

« Răspuns #54 : 24.Ian.2018, 12:24:39 a.m. »
nu e bine sa cumperi in primii 1-2 ani masini de concept nou-lansate pe piata!
Pot sa-ti confirm si eu asta. Din dorinta de a avea masini cat mai noi, apropiate de concepte, mi-am cam luat tzeapa cu un ASX, cu un Captur si, se pare, si cu un Ignis. In schimb, cu Qashqai sau Colt, si alea noi dar de conceptie mai veche nicio problema.

Offline gheata74

« Răspuns #55 : 24.Ian.2018, 04:04:07 p.m. »
Dacă nu se rezolva problema  cu ."Kitul" propus , nu am decât sa ajung imediat la protecția consumatorului și eventual in instanța pentru ca nu se poate așa ceva , mașina pt 4 persoane nu se poate incarca decât  cu 2 și in rezervor MAX 10 l. Din fericire mai am un Peugeot 107 din 2008 care este net superior in privința confortului , am mai spus-o și o repet am fost înșelat cu aceasta "căruță "

Offline gheata74

« Răspuns #56 : 24.Ian.2018, 04:05:12 p.m. »

The following users thanked this post: duculetu

Offline gheata74

« Răspuns #57 : 24.Ian.2018, 04:14:10 p.m. »

Offline gheata74

« Răspuns #58 : 24.Ian.2018, 04:20:31 p.m. »
Aceasta este cursa pr arc, 0 tampon pe tampon  cu o persoana in fata una in spate rezervorul plin ~ 30 l și MAX 10kg  bagaje ,  este normal așa ceva domnilor de la Suzuki ? Și va doresc sa mergeți pe bancheta din spate cam cât am mers și eu de la Pitești la Timișoara și înapoi  sa vedem cum va simțiți .

Online NicNic

« Răspuns #59 : 24.Ian.2018, 04:34:02 p.m. »
O intrebare pentru cei afectati de problema suspensiei la Ignis: Exista plangeri similare la nivel international?

Este straniu ca un produs sa fie atat de prost proiectat, oricat de "avara" ar fi politica de caliatate a Suzuki.
Eu banuiesc ca si-au facut calcule inainte de a proiecta/lansa acest model de masina....
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!