Autor Subiect: Greu la deal  (Citit de 4925 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: Greu la deal
« Răspuns #20 : 03.Feb.2010, 11:59:29 a.m. »
Eiii acu depinde si de panta :) Am auzit pe cineva care se plangea si de SX4 ca nu urca... dar daca-i turat cum trebuie (nu e cazu' de ajuns la rosu, zic eu) merge fara probleme. :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline BXXENL

« Răspuns #21 : 03.Feb.2010, 12:11:28 p.m. »
Daca ai cuplu maxim pe la 4000 e suficient sa ii dai pana la 5500 6000 rpm. Pe rosu n-are rost sa ii dai aproape niciodata. Oricum daca ai 4000 rpm poti sa urci orice panta. Daca vrei sa accelerezi si mai ai si masina plina ai peste 4000 si tot nu ti se pare ca te misti suficient de repede (vrei sa depasesti ceva de ex) inseamna ca nu stii ce faci. Atat poate masina iar ca tu sa ceri mai mult de la ea presupune ca esti un sofer slab care nu isi cunoaste masina si drumul. Eu nu am simiti decat in prima mie de km ca masina nu prea trage, cand am vrut sa depasesc din scurt un tir inaintea unei curbe si eram intr-a 5-a.  Vina masinii? Greu intr-a 5-a? Nici vorba. Am fost eu prost, am vrut sa depasesc de aiurea cand era clar ca o sa fie greu.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #22 : 03.Feb.2010, 01:32:51 p.m. »
Tragi a 4-a.. dai 5500 de RPM si treci.. Mi-a salvat viata o data chestia asta.. A 5-a nu are vlaga la depasiri din scurt.. Si apropos :D in curbe nu se depaseste :). Risc maxim.. Am un prieten care a depasit intr-o curba acum o sapt si sa vedeti ce frumusete a facut..

Si e vanat si a mai bagat si pe una in spital.. Eu recomand sa lasati curbele in pace. ;)

Offline DarkDac

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #23 : 04.Feb.2010, 11:19:12 p.m. »
eu nu depasesc decat cu a 3-a
motivele ar fi urmatorele:
1. masina trage cel mai bine intre 80-145
2. se mai intampla ca atunci cand depasesti, cel depasit sa accelereze pentru ca nu se impaca cu ideea ca o masina mica trece de el

pe de alta parte, daca am 60-70 sau chiar 80 la ora, dau cu a doua direct, mai ales daca vreau sa fac o depasire din scurt sau suntem mai multi care depasim in acelasi timp

Post Merge: 04.Feb.2010, 11:21:44 p.m.
era sa uit
nu depasesc in curbe,
nu depasesc in varf de panta, ba mai mult, trag cat se poate dreapta in varf de panta, mi s-a intamplat sa vina din fata unul bagat in depasire si stiu si caziuri la mine in judet de accident mortal in varf de panta
nu depasesc noaptea cum fac ziua
« Ultima Modificare: 04.Feb.2010, 11:21:44 p.m. de DarkDac »