Autor Subiect: Sfat achizitie Grand Vitara SH generatia ~2001  (Citit de 2279 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline traby

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • tg ocna
Sfat achizitie Grand Vitara SH generatia ~2001
« : 29.Oct.2017, 06:45:20 p.m. »
Va salut pe toți,ma numesc Dan si doresc sa ajung curând posesorul unuiGV,eu merg pe ideia unui model cu motor tip mâzda,fabricație max 2001,nu vreau pretenții mari de la mașină,ce ma intereseaza ai mult este cât de bune sunt aceste motoare si cam ce viață au sunt pretențioase,fiabilitate !ce am mai citit ca ar fi cele mai fiabile si cu probleme puține la GV.Va mulțumesc si aștept sfatul vostru.
« Ultima Modificare: 30.Oct.2017, 03:14:18 a.m. de Leutz »
  • grand vitara td

Offline Leutz

Re: Sfat achizitie Grand Vitara SH generatia ~2001
« Răspuns #1 : 30.Oct.2017, 03:22:13 a.m. »
Salut @traby !!

Bun venit pe forum. Am mutat eu topicul in sectiunea diverse a ariei Grand Vitara, intrucat nu e vorba de probleme tehnice. Atentie mai mare la alegerea sectiunilor.

Referitor la GV pe care intentionezi sa-l cumperi, poti sa dai mai multe detalii? De exemplu, care este motorul "tip Mazda" de care spui? Banuiesc ca e vorba de unul diesel, intrucat cele pe benzina sunt motoare proprii Suzuki.

In general stiu ca pe Suzuki s-au pus de-a lungul timpului motoare diesel de la Renault, PSA si FIAT. Daca zici Mazda, atunci banuiesc ca te referi la moatoarele PSA, care au "populat" printre altele si Ford-Mazda-Volvo.

Poate un link cu o masina cu motorul respectiv poate face lumina, astfel incat cei care au Vitare similare sa te poata indruma.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline traby

• Newbie
  • *
    • tg ocna
« Răspuns #2 : 30.Oct.2017, 10:22:08 a.m. »
Îmi cer scuze cā am intrat în secțiunea necorespunzătoare, mulțumesc pentru ajutor si da întradevār este vorba despre motorul mâzda TD,despre el sunt interesat,despre viață lui chir daca am înțeles ca este un pic cam leneș.
  • grand vitara td

Offline ulise

« Răspuns #3 : 03.Nov.2017, 10:03:31 p.m. »
Postarea mea de aici, a disparut datorita problemelor tehnice. O sa repostez cand voi putea.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.

Offline traby

• Newbie
  • *
    • tg ocna
« Răspuns #4 : 05.Nov.2017, 07:36:04 p.m. »
Va salut din nou,am apucat sa citesc postarea,va mulțumesc.Motorul de mâzda de care sunt interesat 2000 TD,este întradevar cam subdeminsionat ca putere pentru GV?si cum are distribuția pe lanț sau curea !face fata mașinii?
  • grand vitara td