0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Hai sa evitam o confuzie! Talonul este suprafata de rulare, iar partea laterala se numeste flanc.
TAL//ÓN ~oáne n. 1) Parte a unui document care ramâne dupa detasarea partii de baza înmânate solicitantului. 2) Foaie de control pentru obtinerea unui lucru sau pentru accesul undeva. 3) Parte întarita a unui ciorap, care acopera calcâiul. 4) Parte de la capatul de jos al arcusului. 5) tehn. Margine tare si îngrosata a unei anvelope care se introduce în janta rotii. /<fr. talon Talonul este "buza" anvelopei si nu toata laterala.
dupa cutie ai un diferential central care distribuie puterea catre axele fata - spate, daca nu esti pe mod 4wd se invart totusi si cele din spate (din inertie ca sa spun asa... pentru ca sunt integrate intr-un ansamblu...) dar cuplarea efectiva se produce in diferential catre rotile spate
1 . Din Constanta pe forum din cate stiu eu , sunt doar eu si inca un timp care face ruta Bucuresti-Constanta
Si nu, nu va aburesc aiurea, avem la garaj o monstra
De la Sorin (timisoso) citire: "Senzorul de temperatura este in antena, in partea de la capat (umflatura)". Desi am fost surprins, tind sa ii dau dreptate...
senzorul nu are cum sa fie acolo, si nici pe antena nu cred .. daca este expus inseamna ca ar trebui sa isi schimbe valoarea in functie de viteza. De regula stiam ca se afla in oglinda ... dar nu stiu daca si la ignis e la fel. O sa ma interesez si de gaurica aia ce face...