Autor Subiect: Fum esapament  (Citit de 4203 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dAlex

Re: Fum esapament
« Răspuns #10 : 12.Oct.2017, 04:36:33 p.m. »
Din ce imi ziceau mecanicii la service cand mergeam cu vechea masina in service cu problema asta: avand motor cu turbo trebuie sa o calci cu atat mai mult ca sa iasa cenusa. Motorul turbo in general nu se impaca bine cu turatiile mici. La mine insa iesea mult fum si in consecinta turbina a crapat la scurta vreme dupa.

La 1.6 benzina fara turbo nu am aceleasi probleme si ma astept sa nu apara prea curand fiindca turbina era direct raspunzatoare pentru fumul acela negru. Cand culoarea a fost albastra, consecinta a fost ca am resegmentat motorul. Cam de fum albastru tre sa imi fie frica la actuala masina.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 12.Oct.2017, 05:06:51 p.m. »
Cam de fum albastru tre sa imi fie frica la actuala masina.
Si de scaderea nivelului de ulei din motor ar trebui sa-ti fie frica. O verificare mai deasa a nivelului sau o urmarire a eventualelor pierderi, te-ar scapa de unele probleme mai mari. Stiu ca in momentul cind o turbina crapa, pierderea de ulei este destul de mare.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline mariusl82

« Răspuns #12 : 12.Oct.2017, 05:12:01 p.m. »
Serios  acum ,e o masina noua ,de aceea am luat masina noua sa nu stau cu capota ridicata sa verific tot felul
Sunt senzori daca e ceva te anunta ei,e o problema mergi la service.
E benzinar urcati cu ea in ture  3500-4000 acolo se simt ele bine,baga benzina de calitate nu dela nea ghita din colt ca e cu 10 bani mai ieftina.
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline Orlando DOK

« Răspuns #13 : 13.Oct.2017, 05:58:36 a.m. »
Masina mea, in majoritatea timpului sta pe Auto, implicit la 1400-1500 De ture...eu cred ca cei de la suzuki nu au programat prost cutia :)
  • Vitara S allgrip AT