Autor Subiect: Scaune Suzuki Vitara  (Citit de 4360 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Fantomel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Bucuresti
Scaune Suzuki Vitara
« : 03.Oct.2017, 04:47:32 p.m. »
Salut ,

Am de gand sa iau un Vitara 1.6 Spirit pentru tatal meu am facut un test drive cu ea si mi s-au parut scaunele putin inguste pe latime . L-am urcat si pe tatal meu si el la fel . Sunt pernutele din piele si parca sunt mai tari asa si se simte putin incomod .
Intrebare e daca cei cu dotarea Spirit sau Luxus au simtit un disconfort din cauza pernutelor de piele din lateralul scaunului si daca in timp se mai lasa si sunt ok ?
In rest masina pare ok pentru pretul ei , dotari +++ , materialele la interior sunt mai slab calitative dar acesta este standarul pentru pretul la care se vinde .

Astept pareri legate de scaun .
  • Vitara 1.6

Offline toma

Re: Scaune Suzuki Vitara
« Răspuns #1 : 03.Oct.2017, 05:52:06 p.m. »
Eu la 1.71m si 64kg nu am probleme de aceasta natura cu scaunul Vitarei. Cred ca te-ar ajuta raspunsurile unor oameni mai solizi  :D
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Lerua07

« Răspuns #2 : 04.Oct.2017, 12:59:09 a.m. »
Si ptr mine - 1,78/75 kg - scaunul este ok cu un sprijin lateral bun.
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #3 : 04.Oct.2017, 06:28:29 a.m. »
  Eu am 1,85 m cu 115 kg si ma simt foarte bine in scaunul soferului!
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

The following users thanked this post: kordosoft

Offline saureign

« Răspuns #4 : 04.Oct.2017, 10:49:46 a.m. »
eu 1.75m si 103kg, ok scaun sofer. Am adaugat pe scaun un fel de supra-protectie numai pentru partea de jos a spinarii, special pt a tine spinarea dreapta: am gasit-o printr-un hypermarket. Exceptionala, cei mai bine investiti 35 RON ever. Ceva gen: https://www.pieseauto.ro/huse-scaune/huse-pentru-scaun-din-plasa-cu-suport-lombar-2141975123.html
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Adrian 2017

« Răspuns #5 : 17.Apr.2018, 05:22:43 p.m. »
Salutare tuturor,
Deoarece postez pentru prima data, doresc sa le multumesc tuturor membrilor activi a acestui forum pentru toate sfaturile si parerile prin care m-au ajutat pe mine personal in luarea unor decizii.
Intrebarea mea pentru cine ma poate ajuta, este daca bancheta spate (nu spatarul) se poate ridica sau scoate pentru a putea prinde pe dedesupt o husa de tip maieu. Exista niste cleme sau ceva de genul din care se poate detasa bancheta?
Mentionez ca nivelul de echipare este Spirit.
Cu consideratie pentru toti colegii de forum
  • Suzuki Vitara Spirit 1.6 vvt MT 4x4 2017
Extremele nu sunt bune, cautati calea de mijloc

Offline Lerua07

« Răspuns #6 : 17.Apr.2018, 06:12:01 p.m. »
Da se poate scoate si spatarul si sezutul. Sunt prinse in suruburi

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #7 : 17.Apr.2018, 06:30:27 p.m. »
La Swift șezutul are niște clipsuri, trebuie să tragi cu încredere de banchetă să o scoți. Nu e la fel și la Vitara?

Offline enicky

« Răspuns #8 : 17.Apr.2018, 06:40:45 p.m. »
... Nu e la fel și la Vitara?
   Ba eu cred ca e la fel ! Am pus huse, le-am si scos acum vreo 2 ani dar nu-mi amintesc sa fie suruburi si sa fiu nevoit sa folosesc surubelnita.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #9 : 17.Apr.2018, 06:55:42 p.m. »
La Vitara sunt fixate cu suruburi. Am vazut cand le-au desfacut baietii care mi-au pus STP pe podea.